Magazin Hayat Şarkısı 45. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kerim öldü mü?

Hayat Şarkısı 45. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kerim öldü mü?

Paylaş
Hayat Şarkısı 45. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kerim öldü mü?

Hayat Şarkısı 44. bölümünde yaşanan olaylar 45. bölüm fragmanını merak konusu yaptı. İşte 7 Mart Salı günü yayınlanacak olan Hayat Şarkısı'nın yeni bölüm fragmanı...

Hayat Şarkısı'nın 28 Şubat'ta yayınlanan bölümünde Cem’in intikam almak için harekete geçmesinin ardından Kerim her şeyden habersiz bir şekilde Filiz’in evine gitti.

Bebeğini Filiz ile buluşturan Kerim ardından oradan ayrılmak üzere aracının yanına geçti.

Cem’in bomba düzeneğinin bağlı olduğu arabaya bebeği ile yaklaşan Kerim ölüm tehlikesi ile karşı karşıya kaldı. Hayat Şarkısı son bölümde aralarındaki problemleri aşma kararı alan Kerim ve Hülya geçirdikleri geceden sonra mahkemeyi erteletmeye çalışmıştı.

KERİM VE MEHMET BEBEK ÖLECEK Mİ?


Hayat Şarkısı 45. Bölüm Fragmanı yayında!

Cem, geri dönüşüyle Hülya ve tüm sevdiklerine büyük acılar yaşatmak istiyor! Kerim ve Mehmet Bebek araçta patlayan bomba sonrası hayata gözlerini mi yumacak?



İlk olarak Hülya'nın kaldığı eve gizlice girerek korkutan Cem, ardından Hüseyin ve Mahir'e saldırılar düzenler. Cem, aklındaki hain plana Filiz'i zor kullanarak ortak eder ve Kerim'e büyük tuzak kurar. Kerim ve oğlu Mehmet'in bindikleri aracın altındaki bombanın patlaması sonucu Hülya'nın çok sevdiği iki hayat veda mı edecek? Cem'in bunu başlangıç olarak görmesi sonucu aklındaki diğer hain planlar ne? Hülya, Cem'in bu saldırılarına son verebilecek mi?



GEÇTİĞİMİZ HAFTA NELER YAŞANDI?


Hülya’nın evine gizlice giren kişiler eve çiçekler bırakarak ablasını ve Cevher ailesini tedirgin etti. Cem’in mezarının açılması ve boş olduğunun ortaya çıkmasıyla birlikte kötü haberi Hülya’ya veren kişi Kerim oldu. Cem’in yaşadığını öğrenen Hülya büyük bir şaşkınlık yaşarken ablası da başlarına bela olacağını düşünmeye başladı. Kerim Hülya’yı teselli etmeye ve sakinleştirmeye çalışırken ikili arasında yakınlaşma meydana geldi.





Geçirdikleri gece sonrası boşanma kararını gözden geçirmek isteyen çift mahkemeye verdikleri ifadede davanın ertelenmesini talep etti. Öte yandan hastaneyi arayarak Filiz’i telefona isteyen Cem onunla irtibat kurarak yaşadığını kanıtlamış oldu.

Hüseyin’in bacağından vurulmasının ardından Süheyla “Gitti yavrum” diyerek isyan ederken hemen hastaneye götürülmeyi talep etti. Mahir ise sokakta yürüdüğü esnada kendisine yaklaşan 2 kişiyi hafife alınca bıçaklanmaktan kurtulamadı. Hayati tehlikesi bulunan Mahir’in bıçaklanması ise herkesi şoke etti.

Haberin Devamı