Gündem Hüseyin Başaran uçak kazasında kaybettiği kızı Mina Başaran'ın adını hangarın üzerine yazdı

Hüseyin Başaran uçak kazasında kaybettiği kızı Mina Başaran'ın adını hangarın üzerine yazdı

Paylaş
Hüseyin Başaran uçak kazasında kaybettiği kızı Mina Başaran'ın adını hangarın üzerine yazdı

İş adamı Hüseyin Başaran, özel uçağının Türkiye'ye dönerken İran'da düşmesi üzerine kızı Mina Başaran'ı kaybetmişti. Baba Hüseyin Başaran, vefat eden kızı Mina'nın adını hangara yazdırdı

Başaran Holding'e ait Bombardier Challanger 604 tipi özel iş jeti 11 Mart'ta İran'da düştü. Uçakta Hüseyin Başaran'ın bekarlığa veda partisinden dönen kızı Mina Başaran ve 7 arkadaşı ile 3 mürettabat hayatını kaybetti.



İstanbul Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Apronu’nda, düşen uçağın bağlı olduğu MC Air şirketinin inşa ettiği hangarın giriş kapısına dev boyutlarda ‘Mina’ yazıldı.



Ayrıca, hangarın önünde park halinde bulunan özel jetin ön bölümünde de yine Mina yazıyor.



Kokpit.aero'da yer alan habere göre, Hüseyin Başaran, kızı Mina ve oğlu Can’ın isimlerinin ilk harflerini alarak MC Havacılık şirketini kurmuştu. Trabzonlu Hüseyin Başaran, İran’daki kazada düşen Challenger 604 tipi uçağına da TC-TRB tescili almıştı. Şirketin ikinci uçağı ise uzun menzilli TC-FRK tescilli Global Express’ti.

Hüseyin Başaran ve kızı Mina Başaran


Bir babanın, belkide bu hayatta yaşayabileceği en büyük acıyı yaşadı Hüseyin Başaran. Kızının cenazesinde yaşadığı acı objektiflere böyle yansımıştı...





Kenan Doğulu, Mina Başaran'ın konserinde sahne alacaktı: Parayı geri ödemedi mi?