Türkiye (Son Dakika) İngiltere'den yola çıkıp kaybolan lezbiyen kızlar Türkiye'de bulundu!

İngiltere'den yola çıkıp kaybolan lezbiyen kızlar Türkiye'de bulundu!

Paylaş
İngiltere'den yola çıkıp kaybolan lezbiyen kızlar Türkiye'de bulundu!

İngiltere'nin başkenti Londra'da yaşayan lezbiyen çift Maria Jimena Rico Montero ile Mısırlı Haza İsmail, kaybolduktan günler sonra bugün Türkiye'de bulundu

İngiliz medyasında yer alan haberlere göre, çift ölüm döşeğinde yatan Haza İsmail'in annesini görmek için Londra'dan ayrıldı.

Ancak Birleşik Arap Emirlikleri'nin başkenti Dubai'ye ulaştıklarında hiç beklemedikleri bir sürprizle karşılaştılar.

TAKİP EDEREK TUZAK KURDU


Milliyet'in haberine göre Haza'nın babası 'annen ağır hasta' diyerek kızına yalan söylemişti. İkili Dubai'ye vardıklarında aldatıldıklarını öğrendi. Haza İsmail'in annesinin sağlık durumu iyiydi. Dubai'den Gürcistan'ın başkenti Tiflis'e uçan ikiliyi takip eden baba, kızına soğukkanlı bir tuzak kurdu.


TÜRKİYE'YE KAÇAK GİRİŞ YAPTILAR


Baba İsmail, Gürcistan'dan Londra'ya uçmayı bekleyen kızların pasaportlarını çaldı. 10 saat havalimanında bekleyen Maria ve Haza ikilisi, bu kez yönünü Türkiye'ye çevirdi. Tiflis'ten hareket eden otobüse binen kızlar, Türkiye'ye Kaçak giriş yaptı.


YOLDA POLİSE YAKALANDILAR


İngiliz basınına yansıyan haberlerde, bir arkadaşları İstanbul'daki bir otelde kızlar için yer ayırttı ancak kaçak çift yolda polise yakalandı. Gözaltına alınan ve geri gönderme merkezinde tutulan lezbiyen çiftin, sınır dışı edilmesi bekleniyor. İspanyol kökenli Maria Jimena Rico Montero, Pazartesi günü Sabah saatlerinden bu yana ailesi veya arkadaşlarıyla irtibat kurmamıştı.



Arjantin doğumlu olan Maria için hem İspanya hem de Arjantin büyükelçilikleri harekete geçti, endişeli bekleyiş bugün Türkiye'den gelen haberle son buldu.

Haberin Devamı