Magazin İrem Derici'nin silikonları kaça mal oldu?

İrem Derici'nin silikonları kaça mal oldu?

Paylaş
İrem Derici'nin silikonları kaça mal oldu?

Son zamanlarda yaşadığı aşkla ve verdiği kilolarla sürekli gündeme gelen İrem Derici dün akşam Beyaz Show'a katıldı. Ünlü şarkıcı İrem Derici bakın silikonlarıyla ilgili neler söyledi?

Lider Şahin ile yaşadığı aşk olsun, verdiği kilolar olsun onu bir an olsun gündemden eksik etmedi. İrem Derici hep çok konuşulanlardan oldu. Şimdi de kilolarına ve yaşadığı aşka bir de slikonlar eklendi. Peki İrem Derici'nin silikonları ne kadara mal oldu?


Sıkı bir diyet ile 32 bedene kadar düşen İrem Derici, Beyaz Show'da kağıt sorularından gelen soruya esprili yanıtlar verdi! Kendisi ile barışık olan Derici, "Çok zayıflayınca, bazı kadınsı hatlarını kaybedince, böyle bir şeye ihtiyaç duyabiliyorsun!" diye yanıt verince, Beyaz yanıtı çok eğlenceli bulmadı ve İrem Derici'ye esprileri ile yüklendi! Aralarındaki atışma herkesi çok güldürdü! İrem Derici, hastanede magazine yakalanma hikayesini de anlatınca, seyirciler kahkahalarını tutamadı! Bu sırada aslında silikon hikayesini gzilemek istediğini ama başaramadığını da itiraf etti.



İREM DERİCİ KİLO ALSIN DİYENLER?






İrem Derici'den Didem Şahin'e: Kameraları görünce kibarlaştı!



Mustafa Ceceli ve İrem Derici mutluluktan dans etti

BEYAZ SHOW'UN KONUKLARI KİMLERDİ?


Mustafa Ceceli, ünlü şarkıcı İrem Derici, Doktor Oğuz Özyaral, "Olanlar Oldu" filmiyle izleyenleri kahkahalara boğan güzel oyuncu Tuvana Türkay, "Fırıldak Ailesi" filmiyle Yılmaz Vural; filmin yaratıcısı, mizahın usta kalemi Varol Yaşaroğlu ve "Gece Gölgenin Rahatına Bak" şarkısıyla listeleri alt üst eden Çağatay Akman Beyaz Show'a konuk oldu.


Gece Gölgenin Rahatına Bak şarkısını söyleyen genç yetenek Çağatay Akman kimdir?


Tuvana Türkay'ın Beyaz Show performansı

Haberin Devamı