Jose Mourinho beraberlik golünün mimarı olan top toplayıcı çocuğu övdü

Tottenham'la beraber futbola dönen Mourinho, futbola renk katmaya kaldığı yerden devam ediyor. Dün gece Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda Tottenham ve Olympiakos arasında kıran kırana bir maç geçti. Tottenham, 2-0 geriye düştüğü maçı 4-2 kazanmayı başardı. Durumu 2-2'ye getiren golün mimarı olan top toplayıcı çocuk ise Mourinho tarafından öpülerek kutlandı. Mourinho, maç sonundaki basın toplantısında da top toplayıcı çocuğu unutmadı.

Tottenham, Şampiyonlar Ligi'nde Olympiakos'u sahasında ağırladı. Mourinho'nun takımın başına geçtikten sonraki ikinci maçı olan bu karşılaşma, Londra ekibi için oldukça sıkıntılı başladı.
İlk 20 dakikada 2-0 geriye düşen Tottenham, devre arasına 2-1'lik skorla girdi.

Tottenham, ikinci yarıya tüm hatlarıyla hızlı başladı. Bu hatlar arasında sadece futbolcular değil, top toplayıcı çocuklar da vardı.
Maçın 50. dakikasında Harry Kane, Lucas Moura'nın asistiyle beraberliği yakaladı. Golün asistinin asistini ise kenardaki top toplayıcı çocuk yaptı. Topun taca çıkmasını dikkatle takip eden çocuk, bir saniye bile beklemeden yeni topu Serge Aurier'e verdi. Aurier de tacı hızlı şekilde Moura'ya kullandı ve gol geldi.

Golün ardından Jose Mourinho top toplayıcı çocuğa sarılarak tebrik etti. Bu kritik golün sonrasında Tottenham 2 gol daha buldu ve maçı 4-2 kazandı. Mourinho ise maç sonunda top toplayıcı çocuğa değinmeden edemedi.

"Tıpkı benim gibi, zeki"
Mourinho BT Sport'a verdiği röportajda poziyonla ilgili, "Tıpkı benim gibi zeki olan top toplayıcılarını seviyorum ve bugünkü çocuk gerçekten çok zekiydi. Oyunu okudu, anladı ve önemli bir asist yaptı. Topu verişi gerçekten inanılmazdı. Muhtemelen akademiden geliyor.
Fırsatı görür görmez hemen topu oyuna geri soktu. Olympiakos'un teknik direktörü olsaydım, muhtemelen onu boğardım. Onun için çok önemli bir andı ve bunu hiçbir zaman unutmayacaktır" diyerek övgülerini sundu.
