Magazin Kısmetse Olur'da 376. bölümde beklenmedik karışıklık!

Kısmetse Olur'da 376. bölümde beklenmedik karışıklık!

Paylaş
Kısmetse Olur'da 376. bölümde beklenmedik karışıklık!

Kısmetse Olur  7 Mart Salı yeni bölüm fragmanında, Tuğçe ve Akın arasında tansiyon yükseliyor! Akın'ı diğer damat adayları güçlükle sakinleştiriyor! Gamze Göktürk ise ortaya attığı iddiayla oratlığı karıştırıyor. İşte fragmandan detaylar...

Kısmetse Olur'da Akın ve Tuğçe arasında yeni bir problem doğuyor. Tuğçe'nin tavırlarından rahatsız olan Akın, onu uyarıyor ancak bu uyarı her iki tarafında tansiyonunu yükseltiyor.

Akın, zor anlar yaşarken evdeki diğer adaylar, seslerin yükselmesi üzerine panikle Akın'ın yanına koşuyor! Ancak Akın'ı sakinleştirmek o kadar da kolay olmuyor.



Yağmur ve Altuğ arasında yakınlaşma!


Öte yandan Yağmur ve Altuğ arasından yaşananlar herkesin dikkatini çekiyor. Altuğ'un Yağmur'a verdiği hediye kutusunda ne var? Yağmur, aldığı hediye karşısında ne yapacak? Bu hediye ikili arasında yakınlaşmaya mı sebep olacak?


Onur ve Aycan ilişkisi tamamen bitti!






Onur ve Aycan ilişkisi geçtiğimiz haftalarda bitmişti. Aycan'la ayrılık kararı aldıklarını ve Aycan'ın artık eve dönmeyeceğini söyleyen Onur, bugün olan biten herşeyi yüz yüze konuşmak için 375. bölümde Çorum'a gitti. Uzun zaman sonra Onur'u karşısında gören Aycan özlemle ona sarıldı ancak Onur daha soğuktu. Onur'un bu uzak tavırları karşısında şok yaşayan Aycan, eşyalarının geldiğini görünce gözyaşlarını tutamadı. Aycan'la ayrılıklarını bir de yüz yüze konuşarak kesinleştiren Onur ise onunla helalleşerek yanından ayrıldı. Gözyaşları içinde kalan Aycan ise sakinliğini korumakta güçlük çekti...