Magazin Kısmetse Olur'da kim elendi? Aycan Kısmetse Olur'a geri mi dönüyor?

Kısmetse Olur'da kim elendi? Aycan Kısmetse Olur'a geri mi dönüyor?

Paylaş
Kısmetse Olur'da kim elendi? Aycan Kısmetse Olur'a geri mi dönüyor?

Kısmetse Olur'da kim elendi? Sorusu dün gece geç saatlerde yanıt buldu. Gergin ve tartışmalı geçen gecenin sonunda bir isim eve veda etti. Kısmetse Olur'un bugün yayınlanan bölümünde Aycan eve geri mi dönüyor? İşte, tüm detaylar!

Kısmetse Olur'un dün gece ekrana gelen bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Haftanın finaline damga vuran olay Adnan ve Didem tartışması oldu. Adnan'ın Farima'ya oy vermesi Didem'i çıldırttı.

Gerilim dolu bir eleme gecesinin ardından eve veda eden isim belli oldu.



AYCAN KISMETSE OLUR'A GERİ Mİ DÖNECEK?


Kısmetse Olur'dan Aycan'ın ayrılması sonucu ilişkileri sona eren çift Onur ve Aycan cephesinde beklenmedik bir gelişme yaşanıyor. Onur Kısmetse Olur'un bugün yayınlanan bölümünde, Aycan'ın evden topladığı eşyalarıyla birlikte Çorum'a onu görmeye gidiyor. Onur'un telefonuyla ona koşarak gelen Aycan ise çok heyecanlı olduğunu söylüyor. Onur'u görür görmez koşarak sarılan Aycan, onu çok özlediğini ve heyecandan ellerinin titrediğini belirtiyor. Yapım ekibinden aldığı özel izinle giden Onur'un soğuk tavırları ise dikkatlerden kaçmıyor. Aycan'ın sarılmasına karşılık soğuk duran Onur'u oraya gitmeye iten sebep neydi?

Onur, barışmak için mi gitti yoksa ayrılığı yüz yüze konuşmak için mi?






Yağmur ve Farima arasında Onur kavgası!

Haberin Devamı