Türkiye (Son Dakika) Kızı tecavüze uğrayınca 17 yaşındaki genci öldürdü

Kızı tecavüze uğrayınca 17 yaşındaki genci öldürdü

Paylaş
Kızı tecavüze uğrayınca 17 yaşındaki genci öldürdü

Adana’da 17 yaşındaki bir genci silahla vurarak öldüren Emrah B.’nin, cinayeti kızına tecavüz ettiği gerekçesiyle işlediği ortaya çıktı

Olay, önceki gün Yüreğir’e bağlı Yavuzlar Mahallesi’ndeki bir iş yerinde meydana geldi.

İddiaya göre; teknik servis elemanı olarak çalışan M.R.Y., teknik bir arızayı gidermek amacıyla kendisine verilen adrese doğru yola çıkmak için iş yerinden çıkıp servis aracına bindi.

'SEN KIZIMA TECAVÜZ ETTİN' DEYİP 4 EL ATEŞ ETTİ


M.R.Y., çalıştığı iş yerine ait aracın arka kısmına binip, yola çıkmak üzereyken, bir anda elindeki silahla aracın arka kapısını açan Emrah B., “Sen kızıma tecavüz ettin, senin yüzünden psikolojik tedavi görüyor” diye bağırarak gencin üzerine 4 el ateş etti. Katil zanlısı, polis tarafından yakalanırken, M.R.Y. ise kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

"NAMUSUM İÇİN YAPTIM"


Emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edilen katil zanlısı baba Emrah B., cinayeti kızının namusunu yerde bırakmamak için işlediğini ve pişman olmadığını belirterek, "Namusum için yaptım. Namusumuzu yerde mi bulduk. Kızıma tecavüz etti. Ben bu cinayeti başka yavrular mağdur olmasın diye yaptım. Cumhurbaşkanına yalvarıyorum, tecavüzcülere ağır cezalar verilecek kanunlar çıkarılsın. Biricik kızımı benden aldılar. Herkesin başına gelebilir. Bunların fotoları asılsın, ifşa edilsin" diye konuştu.

Haberin Devamı