Kültür - SanatKong: Kafatası Adası filminden internete özel fragman
Paylaş
Kong: Kafatası Adası filminden internete özel fragman

Kong: Kafatası Adası (Kong: Skull Island) filminden internete özel fragman yayınlandı. Hem de Türkçe altyazılı

Gerçeküstü. Türünün son örneği. Kafatası Adası’nın kralı. İlk kez seksen yıldan uzun süre önce yaratılan King Kong beyaz perdeden dünyamıza, ortak zihinlerimizde hâlen çınlayan bir gürlemeyle geldi. Şimdi gelmiş geçmiş en büyük sinema canavarı efsanesine tacını bir kez daha takma zamanı.

“Kong dünyamızda hâlâ var olan tüm gizemi ve mucizeyi temsil ediyor” diyor “Kong: Kafatası Adası” yönetmeni Jordan Vogt-Roberts ve ekliyor: “İşte bu yüzden asla eskimeyecek.” Sinemanın en muazzam maymununu yeniden hayal etme görevi 2014 yılının hit filmi “Godzilla”nın ardındaki yaratıcı ekibi yeniden bir araya getirdi.

Kong: Kafatası Adası filminden internete özel fragman

Kong beyaz perdedeki sert çocuğun öncüsü olarak, doğanın gazabının vücut bulmuş halinden kendi ilkel benliğimize kadar pek çok şey çağrıştırmaya devam ediyor. Aktör Tom Hiddleston bu konuda şunları söylüyor: “Kong bizim medeni benliğimiz ile bilincimizde hâlâ var olan, bizden daha büyük ve çok gerçek bir şeyin bulunduğu yer arasındaki içsel çatışmayı somutlaştırıyor. Hem korkunç bir doğa gücü hem de duygulu bir varlık olan bu dev yaratığı bizimkinden farklı ama yine de çok sofistike bir zekayla nasıl bağdaştırırsınız?”

Vizyona girmesine az bir zaman kala herkesin heyecanla beklediği Kong: Kafatası Adası (Kong: Skull Island) filminden internete özel fragman yayınlandı. Başrollerini Tom Hiddleston, Oscar adayı Samuel L. Jackson, John Goodman ve Oscar ödüllü Brie Larson gibi isimlerin paylaştığı film; Pasifik Okyanusu’nda yer alan, güzel olduğu kadar tehlikeli, efsanevi bir ıssız adayı keşfetmek için bir araya gelmiş bilim insanları, askerler ve maceraperestlerden oluşan bir grup insanın hikayesini konu alıyor.

Kong: Kafatası Adası (Kong: Skull Island) 10 Mart'ta sinemalarda...

Haberin Devamı