Dünya Las Vegas'taki silahlı saldırgan hakkında yeni detaylar

Las Vegas'taki silahlı saldırgan hakkında yeni detaylar

Paylaş
Las Vegas'taki silahlı saldırgan hakkında yeni detaylar

Amerika Birleşik Devletleri'nin Las Vegas kentinde silahlı saldırıda 59 kişiyi öldüren Stephen Paddock'un daha önce postacılık yaptığı ve vergi dairesinde çalıştığı öğrenildi

ABD'nin Las Vegas kentinde silahlı saldırıda 59 kişiyi öldüren Stephen Paddock'un daha önce postacılık yaptığı ve vergi dairesinde çalıştığı bildirildi.

Federal yetkililer, Amerikan vatandaşı 66 yaşındaki saldırganın daha önce yaklaşık iki yıl postacı olarak çalıştığını ve 10 yıldan uzun süre vergi dairesinde görev yaptığını açıkladı.

56 KİŞİNİN KİMLİĞİ BELİRLENDİ


Öte yandan Las Vegas Şerifi Joseph Lombardo, saldırıda hayatını kaybeden 59 kişiden 56'sının kimliğinin belirlendiğini açıkladı.


100 BİN DOLAR PARA TRANSFERİ YAPMIŞ


ABD medyasında yer alan haberlere göre Paddock geçen hafta Filipinler'de bir banka hesabına 100 bin dolar para transferi yaptı.


NE OLMUŞTU?


ABD'nin Las Vegas kentinde Stephen Paddock, pazar gecesi konser alanındakilerin üzerine yolun karşısındaki otelden ateş açmış, saldırıda 59 kişi hayatını kaybetmiş, 525 kişi yaralanmıştı.

Federal Soruşturma Bürosu (FBI), saldırganın herhangi bir uluslararası terör örgütüyle bağlantısının olmadığını açıklamıştı.

Çarşamba günü Las Vegas'a gidecek ABD Başkanı Donald Trump, saldırgan Paddock için "O hasta ve deli bir adam." ifadesini kullanmıştı.


32. kattan katliam! İşte Las Vegas canisi Stephen Paddock...

Haberin Devamı