MagazinAbdüllatif Şener’in oğlu kimdir? Abdüllatif Şener’in oğlu Bedirhan Şener kimdir?

Abdüllatif Şener’in oğlu kimdir? Abdüllatif Şener’in oğlu Bedirhan Şener kimdir?

Paylaş
Abdüllatif Şener’in oğlu kimdir? Abdüllatif Şener’in oğlu Bedirhan Şener kimdir?

Abdüllatif Şener’in oğlu Bedirhan Şener, evinde rehin aldığı anneannesi Leyla Çetiner’i tabancayla vurarak öldürdü. Abdüllatif Şener’in oğlu kimdir? Sorusu, bunun ardından gündeme geldi. Peki, Abdüllatif Şener’in oğlu kimdir? Abdüllatif Şener’in oğlu Bedirhan Şener kimdir?

Abdüllatif Şener’in oğlu kimdir? Sorusu, gerçekleşen olayın ardından birçok vatandaş tarafından merak edildi ve araştırıldı. Eski Bakan Abdüllatif Şener'in oğlu Bedirhan Şener, rehin aldığı anneannesini tabancayla öldürdü. Peki, Abdüllatif Şener’in oğlu kimdir? Abdüllatif Şener’in oğlu Bedirhan Şener kimdir?

Haberin Devamı

ABDÜLLATİF ŞENER’İN OĞLU KİMDİR?

Abdüllatif Şener’in oğlu Bedirhan Şener’dir. Abdüllatif Şener’in Bedirhan Şener ve Şamil Şener adında iki oğlu bulunmaktadır. Rehin aldığı anneannesi Leyla Çetiner’i tabancayla vurarak öldüren oğlu ise Abdüllatif Şener’in oğlu Bedirhan Şener’dir.

ABDÜLLATİF ŞENER’İN OĞLU BEDİRHAN ŞENER KİM?

Bedirhan Şener, tanınmış siyasetçi Abdüllatif Şener'in oğludur. Eğitim hayatına Sivas İmam Hatip Lisesi'nde başlamış, ardından Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat ve Maliye Bölümü'nden mezun olmuştur. Akademik kariyerine, Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi’ne bağlı Bolu Sevk ve İdarecilik Yüksekokulu’nda araştırma görevlisi olarak başlamış ve Gazi Üniversitesi'nde Maliye Teorisi alanında doktorasını tamamlamıştır.

Profesyonel yaşamında, Gazi Üniversitesi Bolu İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde dekan yardımcılığı görevini üstlenmiş, ayrıca Hacettepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümü’nde öğretim üyeliği yapmıştır. Bedirhan Şener, Maliye Bakanlığı’nda gelirler kontrolörü olarak da önemli görevlerde bulunmuştur. Akademik ve bürokratik kariyeri boyunca maliye teorisi ve uygulamaları üzerine çalışmalar yaparak, Türkiye'nin ekonomi ve maliye politikalarına katkıda bulunmuştur.

Haberin Devamı