MagazinAhu Tuğba'nın kızı, ölüm anını anlattı: Dünyanın en büyük acısı

Ahu Tuğba'nın kızı, ölüm anını anlattı: Dünyanın en büyük acısı

Paylaş
Ahu Tuğba'nın kızı, ölüm anını anlattı: Dünyanın en büyük acısı

80’li, 90’lı yıllarda Yeşilçam’da fırtınalar estiren Ahu Tuğba, Amerika Miami’deki evinde 69 yaşında hayatını kaybetmişti. Ahu Tuğba’nın son anlarını, 1991’de evlendiği Timmy Alejtanij’den olan kızı Anjelik Calvin anlattı.

Annesinin bir süredir KOAH hastası olduğunu belirten Anjelik, ‘Söylemezsem Olmaz’a “Korkunç bir şok geçiriyorum. Daha akşam konuştuk. Annemi öptüm ‘seni seviyorum’ dedim uyuduk. Sabah kalkınca uyuduğunu zannediyordum. Birkaç saat sonra bir baktım ki çıt yok” dedi.

Haberin Devamı

‘EN BÜYÜK ACI’

Anjelik Calvin şunları söyledi: “Annemin yanına gittim, benim boncuk gözlüm buz gibi olmuş. Dünyanın en büyük acısı, bir anneyi bir evladın o şekilde bulması. Allah düşmanımın başına vermesin. Keşke benim kalbimi çıkarsalardı da ben annemi o şekilde görmeseydim. Benim annem hayatına 14 yıl erkek almadı. Başımdan bir saniye ayrılmadı. Çok duygusaldı. Ne bir evli adamla beraber oldu ne bir yuva yıktı. Çok kişiye ekmek kapısı açtı. Şu an içim kanıyor.”

İSTANBUL’DA DEFNEDİLECEK

“Bu acının tarifi yok” diyen Anjelik Calvin, Ahu Tuğba’nın Miami’den kalkacak uçakla İstanbul’a getirileceğini söyledi. Oyuncu perşembe günü Teşvikiye Camii’nde kılınacak öğle namazını müteakip Zincirlikuyu Mezarlığı’na defnedilecek. Bu arada nakil masraflarını iş insanı Celal Kalyoncu karşıladı.

Haberin Devamı