MagazinAjda şov

Ajda şov

Paylaş
Ajda şov

Ajda Pekkan önceki akşam İstanbul Beşiktaş Tüpraş Stadyumu’nda dev bir konser verdi. Şarkılarını sahnesine konuk ettiği Selda Bağcan, Nilüfer, Mazhar-Fuat, Hande Yener, Cem Adrian, Mabel Matiz gibi ünlü isimlerle söyledi. 40 bin kişinin izlediği konser için 200 kişilik bir ekip çalıştı. Ajda sahne tasarımına ve stat kirasına toplam 20 milyon lira harcadı.

Ajda Pekkan, Beşiktaş Tüpraş Stadyumu’nda uzun yıllar hafızalardan silinmeyecek muhteşem bir konsere imza attı. Yaklaşık 40 bin kişiyi coşturdu.

Haberin Devamı

Ajda şov

Ajda sahnede Selda Bağcan, Nilüfer, Mazhar-Fuat, Işın Karaca, Hande Yener, Cem Adrian, Mabel Matiz, Semicenk, Motive, Norm Ender ve Korosu, Dolapdere Bing Gang ile düet yaptı.

Ajda şov

Süperstar'ı dinlemeye sosyete akın etti. Kardeşi Semiramis Pekkan, Çiğdem Simavi, Ayşegül Dinçkök, İnci Aksoy, CelalŞebnem Çapa, Mustafa Taviloğlu şarkılara eşlik etti.

Ajda şov

KONSERDEN NOTLAR

* Konseri Çağla Şıkel sundu.
* Ajda Pekkan “Hep birlikte müzik endüstrisine tarihi bir müzikal şölen ve değerli bir arşiv bırakacağız” dedi.

Ajda şov

* Selda Bağcan sahneye çıkınca mikrofon sorunu yaşandı. Playback yapacaklardı, şarkıyı canlı okudular. Selda Bağcan, “Bu tonmeister sabotaj yaptı” diyerek güldü.
* Mert Demir ile sevgilisi Serenay Sarıkaya ayrı ayrı yerlerde eğlendi.

Haberin Devamı