Magazin"Arabesk libidomu düşürüyor"

"Arabesk libidomu düşürüyor"

Paylaş
"Arabesk libidomu düşürüyor"

Hande Yener önceki gün Alaçatı'da sahneye çıktı. Konukları arasında aralarının bozuk olduğu iddia edilen Demet Akalın da vardı. Akalın, Yener’in daveti üzerine sahneye çıkıp ‘Evlilik Sandalı’ şarkısını mırıldandı. Ardından Hande Yener’in arabesk söylemekten nefret ettiğini açıkladı. Hande Yener “Söylerken daralıyorum, içim sıkılıyor. Frekansım, libidom düşüyor” dedi.

Hande Yener ve Demet Akalın 11 yıl süren küslüğe 2018’de son vermişti. Birkaç gün önce Demet Akalın, Hande Yener’i Instagram’da takibi bırakınca ‘Yine mi küstüler?’ sorusu gündeme gelmişti. Ama Akalın yanlışlıkla takipten çıktığı Yener’i hemen tekrar takibe başladı. Demet Akalın gönlünü almak için de Hande Yener’i Alaçatı'da sahnesinde ziyaret etti.

Haberin Devamı

EL ELE TUTUŞTULAR

Eşi Okan Kurt ile gelen Demet Akalın şarkı aralarında Hande Yener’e içecek ikram etti. Davet üzerine sahneye çıkan Demet Akalın ‘Bittim’ ve ‘Aşkın Açamadığı Kapı’ şarkılarının nakaratlarını müziksiz çıplak sesle söyledi. İkilinin el ele tutuşması dikkat çekti. Bu arada Hande Yener iddialı kostümüyle seyirciden tam puan aldı. Deniz BOY