Arka Sokaklar'da erken yılbaşı coşkusu

Kanal D, yılbaşına özel eğlenceli yapımlarını izleyicileriyle buluşturmaya hazırlanıyor. Arka Sokaklar'ın Yılbaşı Özel bölümüne ünlü sanatçı Kibariye konuk oluyor.
'Türkiye’nin Kanalı' Kanal D, yılbaşı kutlamalarına bu sene erken başlıyor. Her cuma yeni bölümleri ile ekrana gelen Arka Sokaklar, 2023 yılının son haftasında 28 Aralık Perşembe akşamı saat 20.00’de 'Yılbaşı Özel Bölümü' ile ekrana geliyor. Arka Sokaklar'da Rıza Baba (Zafer Ergin) ve ekibinin, Kibariye şarkıları ile yeni yıla gireceği bölümde izleyicilere müzik ziyafeti yaşatılacak.
Karaciğerden böbreklere bütün organları yeniliyor! Keten tohumuyla karıştırıp tüketin: Kaşık kaşık yiyince ömrü uzatıyor
Apandisit iltihabına neden oluyor! Kızartıp kızartıp yiyenler pişman oluyor: Damarları tıkayıp kan akışını yavaşlatıyor
Doğada kendiliğinden yetişiyor! En güçlü mikrop öldürücüymüş, vücutta enfeksiyon bırakmıyor
Yüzdeki kırışıklıkları silgi gibi siliyor! Yaşlanma karşıtı etkisi ile cildi bebek gibi yapıyor: Yara ve izleri bir gecede yok ediyor
Yaşlanmaya meydan okuyor! Cildi santim santim yeniliyor: Gençliğin sırrı meğer buymuş