MagazinAşkta başarı yok

Aşkta başarı yok

Paylaş
Aşkta başarı yok

Meryem Uzerli, Hülya Avşar'ın YouTube programına katıldı. İki çocuk annesi olan ve hiç evlenmeyen Meryem Uzerli'ye Hülya Avşar “Neden aşkta başarısız oldun, evlenmediler seninle?” diye sordu. Uzerli “Biriyle beraber olup onunla hayatının sonuna kadar birlikte olunca bu başarı mı oluyor? Ya da ayrılınca başarısız mı? Bence aşkta başarı yok” diye cevap verdi.

NEDEN EVLENMEDİ?

Haberin Devamı

Meryem Uzerli, Hülya Avşar’ın YouTube programına konuk oldu. 10 yaşındaki kızı Lara’nın babası Can Ateş ile neden evlenmediğini anlattı. Oyuncu “Lara’nın babasıyla tanıştığımda Türkiye’de set ve otel arasında yoğun bir tempoda çalışıyordum. Yürütemedik bitti. ‘Ben bu adama çok aşığım, çocuk yapacağım’ düşüncesinde değildim. Ayrıldığımızda hamileydim. Sürpriz oldu. Evlilik planımız yoktu. Lara babasıyla çok mutlu, görüşüyorlar” dedi. Uzerli’nin adını hiç açıklamadığı Amerikalı eski sevgilisinden olan kızı Lily de 3 yaşında.

Aşkta başarı yok

Hayatında hiç spor yapmadığını söyleyen Uzerli “Benim fitness salonum evim. Araba yerine bisiklet kullanıyorum. Alışverişimi, temizliğimi kendim yapıyorum” dedi.