Bekir Aksoy'un oğlu 3 yaşında sergi açıyor

Ünlü oyuncu Bekir Aksoy'un ikinci evliliğinden dünyaya gelen oğlu 3 yaşındaki oğlu Emir resim sergisi açacak. Bekir Aksoy, serginin ardından Guinness Rekorlar Kitabı için başvuruda bulunacaklarını açıkladı.
KAMİL SÜMER / POSTA
Bekir Aksoy ilk göz ağrısı Emir’in annesi Derya Çavuşoğlu’ndan 2017’de boşanmıştı. İkinci evliliğini 2019’da Nazife Oğlakçıoğlu ile yapmış, Mart 2020’de oğlu Asil’i kucağına almıştı. Dün ailece Nişantaşı’ndaydılar. Asil’i market arabasına oturtmuş, gezdiriyorlardı. Bekir Aksoy 3 yaşındaki oğlunun yarın resim sergisi açacağını söyledi.
GUINNESS’E BAŞVURU
Oyuncu, Asil’in daha 2 yaşında annesinin makyaj malzemelerini kullanarak resim yapmaya başladığını belirtip “6 ayda 80 resme imzasını attı. Sanırım ‘Dünyanın En Küçük Ressamı’. Ayrıca 17 Mart, Asil’in doğum günü. Önce sergi salonunda kutlama yapacağız. Sonra da Guinness Rekorlar Kitabı için başvuruda bulunacağız” diye konuştu.
‘BEN YETİŞKEN BİR RESSAMIM’
Asil Aksoy’un ‘Ben Yetişken Bir Ressamım’ adlı ilk kişisel sergisi yarın Teşvikiye’deki Selahattin Kara Art Studio’da, saat 16.00’da.
Günlük burç yorumları! Filiz Özkol yazdı: Kova, Yay, Başak ve diğer burç yorumları
Kilosu tarlada 15 TL ama markette 70 TL'den satılıyor! Suyunu bardak bardak içince kolesterolü damardan kazıyor, doğanın C vitamini kralı
Beyaz saçları simsiyah yapıyor! Saçınıza düşen aklarla vedalaşın: En doğal çözüm, saçları ipek gibi yapıyor
Bilim insanları uzun yaşamın sırrını açıkladı! Her gün yiyen 100 yaşını görüyor
Ünlülerin hiç bilinmeyen güzellik sırrı! Meğer bebek gibi ciltlerini buna borçlularmış