MagazinBrezilyalı aşkına İstanbul'u gezdirdi

Brezilyalı aşkına İstanbul'u gezdirdi

Paylaş
Brezilyalı aşkına İstanbul'u gezdirdi

Şeyma Subaşı kızının babası Acun Ilıcalı’dan 2018’de, Mısırlı Mohammed Alsaloussi’den 2023’te boşanmıştı. Bir süre önce de 33 yaşındaki Brezilyalı model Marlon Teixeira ile yeni bir aşka yelken açmıştı. 2025’i Endonezya’da karşılayan ve 1.5 aydır Bali’de olan Şeyma sevgilisi ile Türkiye’ye geldi. Geçen pazar da model aşkına gönüllü rehberlik yapıp sabahtan akşama kadar İstanbul’u gezdirdi.

Şeyma Subaşı, Brezilyalı model Marlon Teixeira için "Hayatımda öyle biri var ki, ömrümün sonuna kadar onunla olacağım. Evlilik şu an gündemimde değil ama ruhum onunla evli" demişti.

Haberin Devamı

BEBEK'TE KAHVALTI ÇENGELKÖY'DE YEMEK

Şeyma Subaşı ile Marlon Teixeira, Bebek'te kahvaltı yaptıktan sonra Karaköy'e geçti. Kamondo Merdivenleri'nden Galata Kulesi'ne çıktılar. Dükkanları dolaştılar. Akşam yemeğini Vakko Hotel Sumahan Bosphorus'taki Caviar Kaspia’da yediler. Geceyi de Beşiktaş’taki Four Seasons Hotel’de geçirdiler.