MagazinCem Öğretir'in canlı yayında burnu kanadı! Cem Öğretir'e ne oldu? Cem Öğretir'in burnu neden kanadı, hastalığı ne?

Cem Öğretir'in canlı yayında burnu kanadı! Cem Öğretir'e ne oldu? Cem Öğretir'in burnu neden kanadı, hastalığı ne?

Paylaş
Cem Öğretir'in canlı yayında burnu kanadı! Cem Öğretir'e ne oldu? Cem Öğretir'in burnu neden kanadı, hastalığı ne?

ATV Ana Haber sunucusu Cem Öğretir, canlı yayın sırasında beklenmedik bir şekilde burnunun kanamasıyla izleyicileri şaşırttı. Peki, Cem Öğretir'e ne oldu? Cem Öğretir'in burnu neden kanadı, hastalığı ne?

Cem Öğretir'e ne oldu? Sorusu, canlı yayında yaşanan anların ardından merak edildi. ATV Ana Haber sunucusu Cem Öğretir, canlı yayın esnasında yaşadığı ani burun kanamasıyla dikkatleri üzerine çekti. Haberin başlıklarını sunarken burnunun kanadığını fark etmeyen Öğretir, program geçişi sırasında durumu fark eden Esra Erol’un tepkisi üzerine yayından alındı. Peki, Cem Öğretir'e ne oldu? Cem Öğretir'in burnu neden kanadı, hastalığı ne?

Haberin Devamı

CEM ÖĞRETİR'İN CANLI YAYINDA BURNU KANADI

ATV Ana Haber sunucusu Cem Öğretir, canlı yayın sırasında burnunun kanamasıyla beklenmedik bir durum yaşadı. Haberin başlıklarını sunarken burnunun kanadığını fark etmeyen Öğretir, yanında bulunan Esra Erol’un uyarısıyla yayından alındı ve programa ara verildi.

Cem Öğretirin canlı yayında burnu kanadı Cem Öğretire ne oldu Cem Öğretirin burnu neden kanadı, hastalığı ne

CEM ÖĞRETİR'E NE OLDU?

Cem Öğretir, ATV Ana Haber bülteni sırasında canlı yayında burnu kanamaya başladı. Durumu fark etmeyen Öğretir, Esra Erol’un uyarısıyla yayından alındı. Bu olay, hem stüdyoda hem de ekran başındaki izleyicilerde kısa süreli bir şaşkınlık yarattı. Öğretir’in sağlık durumu hakkında yetkililerden gelecek açıklamalar merakla bekleniyor.

CEM ÖĞRETİR'İN BURNU NEDEN KANADI, HASTALIĞI NE?

Cem Öğretir'in canlı yayında yaşadığı burun kanamasının nedeni henüz açıklanmadı. İzleyiciler, bu ani durumun olası bir sağlık sorununun belirtisi olup olmadığını merak ederken, sunucudan bir açıklama bekleniyor. Cem Öğretir'in sağlık durumu hakkındaki detaylar henüz bilinmiyor.

Haberin Devamı