MagazinDansöz olunca heyecanlandı 10 saat kuaförden çıkamadı!

Dansöz olunca heyecanlandı 10 saat kuaförden çıkamadı!

Paylaş
Dansöz olunca heyecanlandı 10 saat kuaförden çıkamadı!

Bestemsu Özdemir, Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi ‘İnci Taneleri’ne yeni sezonunda ‘Semiramis’ karakteri ile dahil oldu. Dizi için saçlarını sarıya boyatan Özdemir "Sarı saça alışamadım. Değişim kolay olmadı. 10 saat kuaförde geçirmek bana göre değil. Haftanın iki günü kuafördeyim" dedi.

‘PAVYON HİKAYESİ OLUNCA İSTEDİM’

Haberin Devamı

Başrollerini Mahir İpek, Özge Özder, Safa Sarı ve Celil Nalçakan’ın paylaştığı ‘Leydi Di’ filminin basın toplantısı, Ercan Saatçi’nin ofisinin bahçesinde yapıldı. Ercan Saatçi ve Berkin Kaya’nın BBB Production çatısı altında yapımcılığını üstlendikleri filmin yönetmen koltuğunda Kamil Aydın oturdu. Senaryosunu Suat Özkan ve Ali Can Yaraş’ın kaleme aldığı film, 4 Ekim’de vizyona girecek.

‘KAN TER İÇİNDE KALDIM’‘KALDIM’

Filmde ‘Maya’yı oynayan Bestemsu Özdemir “Pavyon hikayesi olunca istedim. Dansöz rolündeyim. Dans derslerine başladım. Tüm kadınlara oryantali öneriyorum. Oryantal bildiğim bir şey değildi. Kan ter içinde kaldım” dedi. Yapımcı Ercan Saatçi ise “Filmin her anı komik. Keyifle izlenecek bir film. Ben kahkaha atarak izledim” dedi. Çekimler sırasında parmağı sakatlanan Celil Nalçakan “Havalı set kazası yaşadım. Helikopter kapısına sıkıştım. Çatladı” dedi.

Haberin Devamı