MagazinDİLAN POLAT TAHLİYE Mİ OLDU? Dilan Polat cezaevinden çıktı mı, serbest mi bırakıldı?

DİLAN POLAT TAHLİYE Mİ OLDU? Dilan Polat cezaevinden çıktı mı, serbest mi bırakıldı?

Paylaş
DİLAN POLAT TAHLİYE Mİ OLDU?  Dilan Polat cezaevinden çıktı mı, serbest mi bırakıldı?

Kara para akladıkları gerekçesiyle haklarında 40 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan Dilan ve Engin Polat'ın da aralarında bulunduğu 28 sanıklı davada yeni gelişmeler yaşandı. Peki, Dilan Polat tahliye mi oldu? Dilan Polat cezaevinden çıktı mı, serbest mi bırakıldı?

Dilan Polat tahliye mi oldu? Sorusu gündemde. ''Suç işlemek amacıyla örgüt kurma, yönetme", "suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama" ve "Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi Hakkında Kanun'a muhalefet" suçlarından hakkında açılan dava kapsamında Dilan Polat tahliye mi oldu? Dilan Polat cezaevinden çıktı mı, serbest mi bırakıldı?

Haberin Devamı

DİLAN POLAT TAHLİYE Mİ OLDU?

Sosyal medya fenomeni Dilan Polat'ın tutukluluk haline son verildi ve tahliye edilmesine karar verildi. Polat, yargılama sürecini tutuksuz olarak sürdürecek. Son aylık tutukluluk değerlendirmesine itiraz eden avukat Sevinç Horoz’un dilekçesini değerlendiren üst mahkeme Dilan Polat’ın tutuksuz yargılanmasına karar verdi. Marmara Ceza İnfaz Kurumu'nda olan Polat'ın bugün cezaevinden çıkması bekleniyor.

DİLAN POLAT CEZAEVİNDEN ÇIKTI MI, SERBEST Mİ BIRAKILDI?

Sosyal medya fenomeni Dilan Polat, tutuklu bulunduğu davada serbest bırakıldı ve bundan sonra tutuksuz olarak yargılanacak.