MagazinDilan Telkök kimdir? Fenomen Dilan Telkök kaç yaşında, nereli? Berkay Hardal ve Dilan Telkök evli mi?

Dilan Telkök kimdir? Fenomen Dilan Telkök kaç yaşında, nereli? Berkay Hardal ve Dilan Telkök evli mi?

Paylaş
Dilan Telkök kimdir? Fenomen Dilan Telkök kaç yaşında, nereli? Berkay Hardal ve Dilan Telkök evli mi?

Dilan Telkök ve oyuncu Berkay Hardal, ilk bebeklerini kucaklarına aldı. Ünlü çiftin hakkında birçok detay merak edildi. Peki, Dilan Telkök kimdir? Fenomen Dilan Telkök kaç yaşında, nereli? Berkay Hardal ve Dilan Telkök evli mi?

Dilan Telkök kimdir? Sorusu, İnstagram üzerinde üretmekte olduğu içerikler ile birlikte birçok kişi tarafından merak ediliyor. Berkay Hardal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Evimizin neşesi, hoş geldin minik Noyan" diyerek mutluluklarını paylaştı. Peki, Dilan Telkök kimdir? Fenomen Dilan Telkök kaç yaşında, nereli? Berkay Hardal ve Dilan Telkök evli mi?

Haberin Devamı

DİLAN TELKÖK KİMDİR?

Dilan Telkök sosyal medya içerik üreticisi ve oyuncudur. Dilan Telkök, 16 Eylül 1995 tarihinde Sakarya'da doğmuş ve genç yaşta oyunculuk kariyerine adım atmıştır. Ortaokul eğitimi için ailesiyle birlikte Hollanda'ya yerleşen Telkök, eğitimine Belçika'da devam ederek Belçika vatandaşı olmuştur. Türkiye'ye döndükten sonra Sakarya Üniversitesi'nde Alman Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun olmuştur. Mezuniyetinin ardından oyunculuk eğitimi alan Telkök, farklı yapımlarda rol alarak geniş bir hayran kitlesine ulaşmıştır. Başarılı oyunculuğu ve sempatik tavırlarıyla dikkat çeken Telkök, özellikle televizyon dizilerinde adını duyurmuştur.

Dilan Telkök kimdir Fenomen Dilan Telkök kaç yaşında, nereli Berkay Hardal ve Dilan Telkök evli mi

FENOMEN DİLAN TELKÖK KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

Dilan Telkök, Sakarya doğumlu olup 16 Eylül 1995 tarihinde dünyaya gelmiştir. 2024 itibarıyla 29 yaşında olan güzel oyuncu, Başak burcu ve 1.74 boyunda, 54 kilogram ağırlığındadır. Telkök, "Muhteşem Yüzyıl Kösem," "Meryem," "Halka" gibi dizilerde başarılı performanslar sergileyerek izleyicinin beğenisini kazanmıştır.

Haberin Devamı

BERKAY HARDAL VE DİLAN TELKÖK EVLİ Mİ?

Dilan Telkök ve oyuncu Berkay Hardal 2019 yılında evlenmiştir. 12 Ekim 2019'da birlikteliklerini nikah ile taçlandıran Dilan Telkök ile Berkay Hardal, geçtiğimiz aylarda sosyal medyadan bebek müjdesini vermişti.