Düğüne dost engeli

Burcu Esmersoy'un Sami Kiresepi ile evlilik tarihi kördüğüne döndü
Uğur KOTAN/POSTA
NTV Spor Spikeri Burcu Esmersoy, 1.5 yıllık sevgilisi Sami Kiresepi ile doğum günü olan 2 Ekim’de evlenecekti. Ama ailesinin, gelinliğini çok açık bulduğunu, arkadaşlarının da kıyafet sorunu yaşadığını bahane edip nikahı 2014 ilkbaharına ertelemişti.
Düğünün de İtalya Como Gölü’nde yapılacağını söylemişti. Ama yine olmadı, nikah bir kez daha ötelendi!
Bu kez de Haziran sonuna kaldı
Önceki akşam Swissotel’de yapılan ‘Milliyet Yılın Sporcusu Ödül Töreni’ne tek başına katılan Burcu Esmersoy nikahın ertelenmesine gerekçe olarak dostlarını gösterdi. “Bizim istediğimiz tarihte, çok sevdiğimiz arkadaşlarımızın evleneceğini öğrendik. Bu yüzden düğünümüzü Haziran sonuna bıraktık. Kısmetse güney sahillerinde düğün yapacağız” dedi.
2Günlük burç yorumları! Filiz Özkol yazdı: Oğlak, Boğa, Balık ve diğer burç yorumları
Sezonun ilk hasadı yapıldı! Kilosu bin 300 TL'den satıldı: En sağlıklı besinler arasında yer alıyor
Pekmezi yıllarca yanlış yemişiz! Kalsiyum ve demir deposu karışım: Kemikleri taş gibi yapıyor, bağırsakları makine gibi çalıştırıyor
Dağ pırasası olarak biliniyor! Doğada kendiliğinden yetişen egzama ilacı
Hatay'da hasadı yapıldı! Depremzede çiftçilere dağıtılan fidelerden yetiştirildi: Günlük C vitamini ihtiyacını karşılıyor