MagazinEcrin Su Çoban kimdir? Fenomen Ecrin Su Çoban Discord olayı nedir, ne oldu?

Ecrin Su Çoban kimdir? Fenomen Ecrin Su Çoban Discord olayı nedir, ne oldu?

Paylaş
Ecrin Su Çoban kimdir? Fenomen Ecrin Su Çoban Discord olayı nedir, ne oldu?

17 yaşındaki sosyal medya fenomeni Ecrin Su Çoban, Discord üzerinden dolandırıcılık ve suç örgütleriyle bağlantılı olduğu iddialarıyla gündemde. Peki, Ecrin Su Çoban kimdir? Fenomen Ecrin Su Çoban Discord olayı nedir, ne oldu?

Ecrin Su Çoban kimdir? Merak ediliyor ve araştırılıyor. Dizi ve sinema projelerindeki performanslarıyla tanınan ve genç yaşına rağmen geniş bir takipçi kitlesine sahip olan Çoban, sosyal medyada hızla yayılan bu suçlamalarla büyük bir tepkiyle karşılaştı. İddialara göre, Çoban’ın Discord platformu üzerinden bazı gruplarla iletişim kurarak çeşitli kişilere şantaj yaptığı öne sürüldü. Peki, Ecrin Su Çoban kimdir? Fenomen Ecrin Su Çoban Discord olayı nedir, ne oldu?

Haberin Devamı

ECRİN SU ÇOBAN KİMDİR?

Ecrin Su Çoban, 16 Kasım 2006'da Kocaeli'nde doğan ve genç yaşında tanınmış bir influencer ve içerik üreticisidir. Kariyerine 2018 yılında katıldığı O Ses Çocuklar yarışması ile adım atan Çoban, ilk performansında Nil Karaibrahimgil’in Kanatlarım Var Ruhumda adlı şarkısını seslendirmiştir. Yarışmada ilerleyen aşamalarda, çeyrek finalde Atiye’nin Ya Habibi ve yarı finalde Gökçe’nin Tik Tak şarkılarını söylemiş, ancak finalde elenmiştir.

Ecrin Su Çoban kimdir Fenomen Ecrin Su Çoban Discord olayı nedir, ne oldu

Ecrin Su Çoban, müzik kariyerinin yanı sıra sosyal medya dünyasında da aktif bir figürdür. 2019 yılında Masal Şatosu: Sihirli Davet sinema filminde rol alarak oyunculuk kariyerine başlamış ve aynı yıl Afili Aşk dizisinin müziğini seslendirmiştir. YouTube’da kendi adıyla açtığı kanalda 1 milyondan fazla abonesi bulunan Çoban, özellikle eğlenceli içerik ve vlog paylaşımlarıyla geniş bir kitleye hitap etmektedir. Genç yaşına rağmen sosyal medyada büyük bir etki yaratan Çoban, kariyerine müzik, oyunculuk ve içerik üretimi alanlarında aktif olarak devam etmektedir.

Haberin Devamı

Ecrin Su Çoban kimdir Fenomen Ecrin Su Çoban Discord olayı nedir, ne oldu

ECRİN SU ÇOBAN DİSCORD OLAYI NEDİR?

Ecrin Su Çoban'ın Discord olayı, 17 yaşındaki sosyal medya fenomeninin Discord platformunda bazı gruplarla ilişkilendirilmesi ve bu gruplar aracılığıyla dolandırıcılık ve şantaj yaptığı iddialarıyla gündeme gelmesidir. İddialara göre, Çoban’ın bu gruplarla bağlantı kurarak çeşitli kişilere yönelik tehdit ve şantaj girişimlerinde bulunduğu öne sürüldü.