MagazinElit Andaç Çam: Sosyal medya batağına düştüm!

Elit Andaç Çam: Sosyal medya batağına düştüm!

Paylaş
Elit Andaç Çam: Sosyal medya batağına düştüm!

Bahar dizisinde Çağla karakterini canlandıran Elit Andaç Çam (35), Avrupa turnesinden döner dönmez bir davete katıldı. Katıldığı davette straplez mini elbisesiyle dikkat çekti.

Kuruçeşme'de bir etkinliğe katılan Elit Andaç Çam, iddialı kıyafetiyle tüm bakışları üzerinde topaldı. Viyana'da tatil yaptığını belirten oyuncu, "Hem tatil yaptık hem de çalıştık. Bir aydır yoktum. 28 Temmuz’da Göztepe Özgürlük Parkı'nda oyunumuzu sahneleyeceğiz" dedi.

Haberin Devamı

'ÇOK PARA HARCAMADAN YAPILACAK GÜZEL ŞEYLER VAR'

Lüks tatil yerine mütevazı yerlerini tercih ettiğini belirten ünlü isin, "Lüks bana göre değil. Dünyada kriz bu kadar belirginken lüks tatilin anlamı yok. Hayatta çok para harcamadan yapılacak daha güzel şeyler var" ifadelerini kullandı.

Elit Andaç Çam: Sosyal medya batağına düştüm

'TERAPİYLE Mİ KURTULACAĞIZ BİLMİYORUM'

Sosyal medya bağımlısı olduğunu itiraf eden Elit Andaç Çam, "Ne yazık ki hepimiz sosyal medyanın bağımlısı olduk. Terapilerle mi kurtulacağız bilemiyorum. Yapacak bir şey yok, kitap okuyarak dengelemeye çalışıyorum. Sosyal medyadan uzaklaşmak için kitaplara sığınıyorum. Bu günümüzde ciddi bir sorun ve bende de var. Bazı günler kanepede sosyal medya batağına adeta düşüyorum" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Elit Andaç Çam: Sosyal medya batağına düştüm