Emektar isimden korkutan haber geldi!

Kendi Düşen Ağlamaz, Sandık Kokusu gibi projelerde rol alan Devlet Tiyatrosu sanatçısı Sema Çeyrekbaşı’ndan korkutan haber geldi.
Sema Çeyrekbaşı hakkında endişelendiren bir haber geldi. Usta oyuncu, apar topar hastaneye kaldırıldı. TemizMagazin'de yer alan habere göre; 73 yaşındaki usta oyuncunun beyne pıhtı atması sonucu yoğun bakımda olduğu ortaya çıktı.
SEMA ÇEYREKBAŞI KİMDİR?
1951 yılında İzmir'de dünyaya gelen Sema Çeyrekbaşı, Türk tiyatro ve sinema oyuncusudur. Babası diplomat Fikret Çeyrekbaşı, annesi Sevim Şınık'tır. Türkiye'de kadın hareketinin öncü isimlerinden Latife Bekir Çeyrekbaşı'nın torunudur.
İstanbul Devlet Tiyatrosu'nda birçok oyunda rol alan isim, 1993-1994 sezonunda kurumda Sanat Yönetmeni olarak görev yapmıştır. 2007'de Inishmaan'ın Sakatı oyunundaki rolü ile 11. Afife Tiyatro Ödülleri "Yardımcı Rolde Yılın En Başarılı Kadın Oyuncusu" Ödülü'ne, 2011'de, Temiz Ev oyunundaki rolü ile 15. Afife Tiyatro Ödülleri'nde Yılın En Başarılı Yardımcı Kadın Oyuncusu" Ödülü'ne, 16. Sadri Alışık Ödülleri'nde Komedi ya da Müzikal Dalında Yardımcı Rolde Yılın En İyi Kadın Oyuncusu Ödülü'ne değer görüldü.
Altın kadar değerli! Püskülünü çöpe atan bin pişman oluyor, yiyenin vücuduna hastalık girmiyor
Mide ekşimesini bıçak gibi kesiyor! Evde yapıp kaşık kaşık tüketin: Probiyotik zengini besin
Her gün ayıla bayıla yiyoruz ama damarları bitiriyor
40 yıllık sütçünün maya tarifi! Evde yoğurt mayası nasıl yapılır? Maya yapmanın püf noktası
Deprem sırasında sakın bu hatayı yapmayın! Acil çantası hayat kurtarıyor...