MagazinErlik kimdir? Erlik gerçek hayatta kim, adı ne? Sosyal medya fenomeni Erlik kaç yaşında, nereli?

Erlik kimdir? Erlik gerçek hayatta kim, adı ne? Sosyal medya fenomeni Erlik kaç yaşında, nereli?

Paylaş
Erlik kimdir? Erlik gerçek hayatta kim, adı ne? Sosyal medya fenomeni Erlik kaç yaşında, nereli?

Son dönemde sosyal medyada yaptığı paylaşımlar ve videolarla adından sıkça söz ettiren fenomen Erlik, hem Youtube hem de Twitter platformlarında geniş bir kitleye ulaşmayı başardı. Peki, Erlik kimdir? Erlik gerçek hayatta kim, adı ne? Sosyal medya fenomeni kaç yaşında, nereli?

Erlik kimdir? Sorusu merak ediliyor ve araştırılıyor. Siyasi içerikli videoları ve bilgilendirici paylaşımları ile büyük ilgi gören Erlik, attığı tweetlerle de geniş bir yankı uyandırarak sosyal medya kullanıcılarının dikkatini çekiyor. Kimileri tarafından beğenilerek takip edilirken, kimileri de eleştirilerine maruz kalıyor. Peki, Erlik kimdir? Erlik gerçek hayatta kim, adı ne? Sosyal medya fenomeni kaç yaşında, nereli?

Haberin Devamı

ERLİK KİMDİR?

Erlik, sosyal medya üzerinde içerik üretmekte olan bir fenomendir. Erlik, YouTube ve Twitter'da yaptığı siyasi analizler ve eleştirilerle geniş bir kitleye ulaşmayı başardı. Kimliğini gizleyerek sosyal medya kariyerine başlayan Erlik, paylaşımlarında sıkça geçmişte yaşanan olayları, ünlü kişileri ve dizileri analiz ederek gözden kaçan detayları ortaya koyuyor. YouTube'da 455 bin abonesi olan Erlik'in, platformda 165 videosu bulunuyor.

ERLİK KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

Erlik'in aslen Trabzonlu olduğu biliniyor. YouTube kanalındaki özelleştirilmiş URL'sinde Trabzon’un plaka kodu olan "61" yer alıyor. Şu anda Almanya’da yaşadığı söylenen Erlik’in, yaşının ise 30'lar civarında olduğu sosyal medyada yaygın bir iddia. Özellikle Jahrein ile yaptığı tartışmalar ve siyasi konularda dile getirdiği iddialar, takipçileri arasında büyük ilgi uyandırıyor ve tartışmalara yol açıyor.

Haberin Devamı