MagazinEvlilik teklifi gelinden

Evlilik teklifi gelinden

Paylaş
Evlilik teklifi gelinden

Meriç Aral ile Serkan Keskin 2017’de başlayan ilişkilerini daha önce 3 kere nikah masasına taşımak istemiş ama fırsat bulamamıştı.

Oyuncu sevgililer nihayet perşembe akşamı vuslata erdi. ‘Enişte’ lakaplı Serkan Keskin, Meriç Aral’ı evinden almaya davul zurnayla gitti. Büyük aşkını gelinlikle görünce gözyaşlarını tutamadı. Sokakta çiftetelli oynadılar. Çift, imzayı attıktan sonra “4 gün repomuz vardı. Hemen nikah masasına koştuk” dedi. Meriç Aral da “ilk evlenme teklifi benden geldi. Serkan da İskoçya tatilinde yineledi” diye konuştu.

Haberin Devamı

Evlilik teklifi gelinden

ŞAHİT OLAMADI BOMBA ATTI!

Düğüne eşi Hazal Kaya ile katılan Ali Atay ilginç açıklamalar yaptı. “Benim için sürpriz oldu. Beklemiyordum. Nikah şahidi olamadık. Genelde tuhaf tuhaf insanlar oluyor” dedi. Hazal Kaya’nın dans videoları için de “Çok güzeldi ya! Onu izledikçe yaşam enerjim geliyor, harikaydı” yorumunu yaptı. Bu arada damadın nikah şahidi Birkan Sokullu oldu!

Evlilik teklifi gelinden

DARISI BAŞINIZA

Düğünde arkadaşları Birkan Sokullu ile sevgilisi Eda Gürkaynak’a “Sıra sizde artık” dedi. Zeynep Bastık ile Serkay Tütüncü için de ‘darısı başınıza’ temennisinde bulundular.

 Evlilik teklifi gelinden

DEMET’SİZ OLMAZ!

Demet Evgar nikaha eşi Levent Babataş ile geldi. Oyuncu, “Çok yoğunum. Serkan ile Meriç, sırf benim için düğünü bugüne aldı” dedi.

Haberin Devamı

 Evlilik teklifi gelinden

EŞE MESAJ

Nikahta Gupse Özay yoktu. Eşi Barış Arduç tek başınaydı. Barış, “Gupse, yetişemedi. Yoğun bir tempoda çalışıyor. Yeni projesi var. Beni oynatır mı bilmiyorum. Teklif gelmedi. Ama her zaman yanındayım” dedi.

EVLİLİKLERİ FİLM OLACAK

Aslı Kızmaz, İlker Kızmaz ile evliliğini beyazperdeye taşıyacağını söyledi. “Çekeceğimiz filmde bir aksilik olmazsa günün damadı Serkan Keskin ile canım arkadaşım Özge Özpirinçci oynayacak” açıklamasını yaptı.