MagazinEzgi Sertel kimdir? Gelin Evi’nin yeni sunucusu Ezgi Sertel kaç yaşında, nerelidir? İşte Gelin Evi’nin yeni sunucusu Ezgi Sertel’in hayatı!

Ezgi Sertel kimdir? Gelin Evi’nin yeni sunucusu Ezgi Sertel kaç yaşında, nerelidir? İşte Gelin Evi’nin yeni sunucusu Ezgi Sertel’in hayatı!

Paylaş
Ezgi Sertel kimdir? Gelin Evi’nin yeni sunucusu Ezgi Sertel kaç yaşında, nerelidir? İşte Gelin Evi’nin yeni sunucusu Ezgi Sertel’in hayatı!

Show TV'nin sevilen programı "Gelin Evi"nin yeni sezondaki sunucusu, izleyicilerin yakından tanıdığı başarılı isim Ezgi Sertel oldu. Peki, Ezgi Sertel kimdir? Gelin Evi’nin yeni sunucusu Ezgi Sertel kaç yaşında, nerelidir?

Ezgi Sertel kimdir? Sorusu merak ediliyor ve birçok kişi tarafından araştırılıyor. Televizyon ekranlarının deneyimli yüzü Sertel, daha önce birçok farklı programda sunuculuk yapmış ve geniş bir izleyici kitlesi edinmiştir. Şimdi ise "Gelin Evi"nin yeni sunucusu olarak enerjisi ve tecrübesiyle izleyicilere keyifli anlar yaşatmayı hedefliyor. Peki, Ezgi Sertel kimdir? Gelin Evi’nin yeni sunucusu Ezgi Sertel kaç yaşında, nerelidir?

Haberin Devamı

EZGİ SERTEL KİMDİR?

Ezgi Sertel, 1 Ekim 1981 tarihinde Karabük'ün Safranbolu ilçesinde dünyaya geldi. İstanbul Üniversitesi Orman Mühendisliği bölümünden mezun olan Sertel, kariyerine oyunculuk ve sunuculuk yaparak devam etti. İlk olarak 2007 yılında Samanyolu TV'de yayınlanan Tek Türkiye dizisinde canlandırdığı Zeynep Öğretmen karakteriyle tanınan Sertel, daha sonra Yağmurdan Sonra dizisinde Leyla Öğretmen rolüyle izleyici karşısına geçti. Sunuculuk kariyerinde de oldukça başarılı olan Ezgi Sertel, Show TV'de yayınlanan Lezzet Haritası programıyla Anadolu'nun birçok şehrini dolaşarak yerel yemekleri ve kültürü tanıttı. 2020 yılında TRT 1'de yayımlanan Fazlası Zarar adlı yarışma programının sunuculuğunu üstlenen Sertel, kısa bir süre Gelinim Mutfakta programında da sunuculuk yaptı.

Haberin Devamı

 Ezgi Sertel kimdir Gelin Evi’nin yeni sunucusu Ezgi Sertel kaç yaşında, nerelidir İşte Gelin Evi’nin yeni sunucusu Ezgi Sertel’in hayatı

EZGİ SERTEL NERELİ VE KAÇ YAŞINDA?

Ezgi Sertel, Karabük'ün tarihi ve kültürel zenginlikleriyle ünlü ilçesi Safranbolu'da doğmuştur. 1981 doğumlu olan Sertel, şu an 42 yaşındadır. Safranbolu'da başlayan hayat yolculuğu, onu Türkiye'nin tanınmış televizyon simalarından biri haline getirmiştir.

EZGİ SERTEL'İN EŞİ KİM?

Ezgi Sertel, ünlü oyuncu Ozan Çobanoğlu ile evlidir. Çift, Ocak 2020'de dünyaya gelen ikiz oğulları Tibet ve Mert'in ebeveynleridir. Ozan Çobanoğlu da oyunculuk kariyerinde birçok başarılı projede yer almış bir isimdir. Sertel ve Çobanoğlu çifti, aile yaşantıları ve çocuklarıyla birlikte mutlu bir yaşam sürmektedir.