MagazinFulya Öztürk kimdir? Muhabir Fulya Öztürk kaç yaşında, nereli? Fulya Öztürk hayatı ve biyografisi

Fulya Öztürk kimdir? Muhabir Fulya Öztürk kaç yaşında, nereli? Fulya Öztürk hayatı ve biyografisi

Paylaş
Fulya Öztürk kimdir? Muhabir Fulya Öztürk kaç yaşında, nereli? Fulya Öztürk hayatı ve biyografisi

Özellikle Beyrut’ta Fulya Öztürk’e canlı yayında müdahale edilmesinin ardından Fulya Öztürk hakkındaki detaylar birçok kişi tarafından merak edildi. Peki, Fulya Öztürk kimdir? Muhabir Fulya Öztürk kaç yaşında, nereli?

Fulya Öztürk kimdir? Sorusu araştırılıyor ve Beyrut’ta gerçekleştirilen müdahalenin ardından araştırılıyor. Fulya Öztürk, 5 Ocak 1989 tarihinde Adana'nın Seyhan ilçesinde dünyaya gelmiş, başarılı bir Türk gazeteci ve haber muhabiridir. CNN TÜRK'teki çalışmalarıyla tanınan Fulya Öztürk, 2021-2022 yılları arasında FOX TV'de sunduğu gündüz kuşağı programıyla da geniş bir izleyici kitlesine ulaşmıştır. Peki, Fulya Öztürk kimdir? Muhabir Fulya Öztürk kaç yaşında, nereli?

Haberin Devamı

FULYA ÖZTÜRK KİMDİR?

Fulya Öztürk, 5 Ocak 1989 tarihinde Adana'nın Seyhan ilçesinde dünyaya gelmiştir. Türk gazeteci ve haber muhabiri olarak tanınan Öztürk, Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo ve Televizyon bölümünden mezun olmuştur. Kariyerine 2006 yılında stajyer olarak başlayan Fulya Öztürk, 2008 yılında CNN Türk'te profesyonel olarak çalışmaya başlamış ve kısa sürede muhabirlik kariyerinde önemli başarılara imza atmıştır.

Fulya Öztürk kimdir Muhabir Fulya Öztürk kaç yaşında, nereli Fulya Öztürk hayatı ve biyografisi

2013 yılından itibaren afet bölgelerinde, Çorlu tren kazası gibi önemli olaylarda ve Dağlık Karabağ Savaşı gibi uluslararası çatışmalarda sahada görev alarak dikkat çekmiştir. Ayrıca, FOX TV'de "Fulya ile Umudun Olsun" adlı gündüz kuşağı programını sunarak geniş bir izleyici kitlesine hitap etmiştir. 2022 yılında yeniden CNN Türk'e dönen Öztürk, saha muhabirliği ve özel haberler şefliği yapmaya devam etmektedir.

Haberin Devamı

FULYA ÖZTÜRK KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

Fulya Öztürk, günümüzde 35 yaşında olup, Adana doğumludur.