MagazinGamze Karta kimdir? Gamze Karta'nın kızı Masal öldü mü, neden öldü? Gamze Karta'nın kızı Masal’ın ölüm sebebi ne?

Gamze Karta kimdir? Gamze Karta'nın kızı Masal öldü mü, neden öldü? Gamze Karta'nın kızı Masal’ın ölüm sebebi ne?

Paylaş
Gamze Karta kimdir? Gamze Karta'nın kızı Masal öldü mü, neden öldü?  Gamze Karta'nın kızı Masal’ın ölüm sebebi ne?

Dijital içerik üreticisi olarak tanınmakta olan Gamze Karta'nın kızı Masal’ın ölüm iddialarının ardından birçok detay gündeme geldi. Peki, Gamze Karta'nın kızı Masal öldü mü, neden öldü? Gamze Karta kimdir? Gamze Karta'nın kızı Masal’ın ölüm sebebi ne?

Gamze Karta'nın kızı Masal öldü mü, neden öldü? Sorusu, gündemdeki iddialar nedeniyle araştırma konusu oluyor. TikTok fenomeni Gamze Karta'nın kızı Öykü'nün evlatlık olup olmadığına dair detaylar, sosyal platformlar üzerinde tartışmalara sebep oluyor. Peki, Gamze Karta'nın kızı Masal öldü mü, neden öldü? Gamze Karta kimdir? Gamze Karta'nın kızı Masal’ın ölüm sebebi ne?

Haberin Devamı

GAMZE KARTA KİMDİR?

Gamze Karta, 1995 yılında İstanbul'da doğmuş, şu anda 29 yaşında olan bir dijital içerik üreticisidir. Aslen Hatay, İskenderunlu olan Gamze Karta, sosyal medyada özellikle kızıyla birlikte çektiği videolarla dikkat çekmektedir. Mehmet Karta ile evli olan Gamze Karta'nın bir kız çocuğu vardır. Sosyal medya fenomeni olarak, kısa sürede çektiği içerikler ve paylaştığı fotoğraflarla geniş bir takipçi kitlesi edinmiş ve gündemde kalmayı başarmıştır.

Gamze Karta kimdir Gamze Kartanın kızı Masal öldü mü, neden öldü  Gamze Kartanın kızı Masal’ın ölüm sebebi ne

GAMZE KARTA KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

Gamze Karta, 1995 yılında İstanbul'da doğmuş olup 2024 yılı itibarıyla 29 yaşındadır. Aslen Hatay, İskenderunlu'dur.

GAMZE KARTA'NIN KIZI MASAL ÖLDÜ MÜ, NEDEN ÖLDÜ?

Gamze Karta çocuğu boğarak öldürdüğünü, ardından da cesedi sobada yaktığını itiraf ettiği iddiaları ile gündeme geliyor olsa da bu iddiaların henüz doğruluğu bilinmemektedir. Olay hakkındaki iddiaların sosyal medya yalanlarından bir tanesi olduğu tahmin ediliyor. Gamze Karta'nın kızı ölmemiştir ve videolarda yer almaktadır. Hakkındaki iddialar ise asılsızdır.

Haberin Devamı