MagazinGelin Evi birincisi bugün kim oldu? 15 Nisan Gelin Evi birincisi ve puan sıralaması

Gelin Evi birincisi bugün kim oldu? 15 Nisan Gelin Evi birincisi ve puan sıralaması

Paylaş
Gelin Evi birincisi bugün kim oldu? 15 Nisan Gelin Evi birincisi ve puan sıralaması

Gelin Evi yarışmasında bir hafta finali daha yaşandı. Aslı Hünel’in sunumuyla Show TV ekranlarında seyirciyle buluşan yarışmada, hafta içi her gün bir gelinin evine konuk olunan programda yarışmacılar kendi tarzlarını sergilerken, Cuma günleri en çok puanı alan gelin çeyrek altınları almaya hak kazanıyor. Peki, Gelin Evi birincisi bugün kim oldu? İşte, 15 Nisan Gelin Evi birincisi ve puan sıralaması…

Gelin Evi birincisi 15 Nisan Cuma günü son yarışmacının evinin ziyaret edilmesinin ardından belli oldu. Öznur, Burcu, Tuğçe, Zeynep ve Nuray gelinlerin yarıştığı haftada her bir gelin misafirlerini en iyi şekilde ağırlamak ve en güzel sunumu yapmak için ter dökmüştü. 15 Nisan Cuma günü son gelin olan Burcu’nun evi ziyaret edildi. Yarışmanın sonunda Aslı Hünel Gelin Evi birincisini açıkladı…

Haberin Devamı

GELİN EVİ BİRİNCİSİ BUGÜN KİM OLDU?

Gelin evi birincisi, 15 Nisan Cuma günü final bölümünde evinde konuklarını ağırlayan Burcu oldu. Final bölümüne ev sahipliği yapan Burcu rakiplerinden ev sahipliği, sunumu ve tarzı ile rakiplerinden 35 puan alırken, Aslı Hünel’den de 10 puan alarak bu haftanın Gelin Evi birincisi oldu ve 10 çeyrek altın kazandı.

Gelin Evi birincisi bugün kim oldu 15 Nisan Gelin Evi birincisi ve puan sıralaması

15 NİSAN GELİN EVİ BİRİNCİSİ VE PUAN SIRALAMASI

  • 15 Nisan Cuma günü final bölümüne ev sahipliği yapan Burcu, 45 puanla yarışmanın birincisi oldu.
  • 14 Nisan Perşembe günü Öznur Nartgün’ün evine konuk olundu. 23 yaşında, 1,5 yıllık evli Öznur Nartgün toplamda 35 puan aldı.
  • 13 Nisan Çarşamba günü Tuğçe Gezici’nin evine konuk olundu. 26 yaşında, 3 yıllık evli Tuğçe Gezici toplamda 25 puan aldı.
  • 12 Nisan Salı günü 27 yaşında, Zeynep Ayverdi’nin evine konuk olundu.  7 yıllık evli Zeynep Ayverdi, 36 puanla gününü tamamladı. 
  • 11 Nisan Pazartesi günü Nuray Yılmaz’ın evine konuk olundu. 41 yaşında, 22 yıllık evli Nuray Yılmaz toplamda 32 puan aldı.