MagazinGELİN EVİ KİM KAZANDI 27 EYLÜL: Gelin Evi son bölümde hangi yarışmacı kazandı? Gelin Evi bu hafta kim kazandı, hangi isim birinci oldu?

GELİN EVİ KİM KAZANDI 27 EYLÜL: Gelin Evi son bölümde hangi yarışmacı kazandı? Gelin Evi bu hafta kim kazandı, hangi isim birinci oldu?

Paylaş
GELİN EVİ KİM KAZANDI 27 EYLÜL: Gelin Evi son bölümde hangi yarışmacı kazandı? Gelin Evi bu hafta kim kazandı, hangi isim birinci oldu?

Show TV'nin sevilen programı "Gelin Evi"nin yeni sezonda hız kesmeden devam ediyor. Haftanın son gününe gelinmesi ile birlikte Gelin Evi son bölümde olanları merak edenler, birinciyi araştırıyor. Peki, Gelin Evi son bölümde hangi yarışmacı kazandı? Gelin Evi bu hafta kim kazandı, hangi isim birinci oldu?

Gelin Evi son bölümde hangi yarışmacı kazandı? Sorusu, haftanın son gününde gündemde yer alıyor. Gelinim Mutfakta toplam puan durumu yeni sezonu ile birlikte, günün birincisi izleyiciler tarafından büyük ilgi gördü. Bu yarışmacılar arasındaki puan durumu ve günün birincisi izleyiciler tarafından merakla takip ediliyor. Peki, Gelin Evi son bölümde hangi yarışmacı kazandı? Gelin Evi bu hafta kim kazandı, hangi isim birinci oldu?

Haberin Devamı

GELİN EVİ KİM KAZANDI 27 EYLÜL?

Gelin Evi’nin bu hafta gerçekleştirilmekte olan yarışmasında yer alan yarışmacılar Dilan Kahriman, Melisa Bedir, Merve Demir Omar, Funda Cabri, Pınar Deniz oldu. Yarışmanın son gününde yapılan puanlamanın ardından Pınar Deniz haftanın birincisi oldu. Buna göre bu hafta 100 bin TL büyük ödülü kazanmakta olan kişi Pınar Deniz oldu.

GELİN EVİ KİM KAZANDI 27 EYLÜL: Gelin Evi son bölümde hangi yarışmacı kazandı Gelin Evi bu hafta kim kazandı, hangi isim birinci oldu

GELİN PUAN DURUMU 27 EYLÜL

DİLAN KAHRİMAN : 13

MELİSA BEDİR : 15

MERVE DEMİR OMAR : 16

FUNDA CABRİ : 16

PINAR DENİZ : 17