MagazinGelinim Mutfakta Aysun kimdir? Gelinim Mutfakta Aysun Kuşatan kaç yaşında, nereli, İnstagram hesabı ne?

Gelinim Mutfakta Aysun kimdir? Gelinim Mutfakta Aysun Kuşatan kaç yaşında, nereli, İnstagram hesabı ne?

Paylaş
Gelinim Mutfakta Aysun kimdir? Gelinim Mutfakta Aysun Kuşatan kaç yaşında, nereli, İnstagram hesabı ne?

Gelinim Mutfakta’nın 7. sezonunda yer almakta olan yarışmacılardan Aysun’yı merak etmekte olan birçok kişi, Gelinim Mutfakta Aysun kimdir? Sorusu ile araştırma yapıyor. Peki, Gelinim Mutfakta Aysun kimdir? Gelinim Mutfakta Aysun Polat kaç yaşında, nereli, İnstagram hesabı ne? Gelinim Mutfakta Aysun ve kaynanası!

Gelinim Mutfakta Aysun kimdir? Sorusu, yarışmanın dikkat çeken yarışmacılarından bir tanesi olan Aysun’nın hakkındaki detayları merak etmekte olan izleyiciler tarafından internet üzerinde araştırılıyor. Gelinim Mutfakta yeni sezonunun başlaması ile birlikte yeni yarışmacılar ve yeni bölümler Kanal D ekranlarında yer alıyor. Peki, Gelinim Mutfakta Aysun kimdir? Gelinim Mutfakta Aysun Polat kaç yaşında, nereli, İnstagram hesabı ne? Gelinim Mutfakta Aysun ve kaynanası!

Haberin Devamı

GELİNİM MUTFAKTA AYSUN KİMDİR?

Aysun Kuşatan, Gelinim Mutfakta programının 7. sezonunda dikkat çeken yarışmacılar arasında yer almaktadır. 1996 yılında dünyaya gelen Aysun, aslen Sakaryalı olup, İstanbul Pendik'te yaşamaktadır. Üniversite eğitimine devam eden Aysun Kuşatan, 5 yıllık evlidir ve 6 yaşında bir oğlu bulunmaktadır.

Aysun Kuşatan'ın ismi, ilk olarak Gelinim Mutfakta'nın 4. sezonunda duyulmuş ve o sezonun şampiyonu olarak büyük bir başarı elde etmiştir. Yarışmadaki hırsı, pratikliği ve çözüm odaklı yaklaşımı ile izleyicilerin dikkatini çeken Aysun, 7. sezonda da kayınvalidesi Nurten ile birlikte yeniden yarışmaya katılarak iddiasını sürdürmektedir.