MagazinGelinim Mutfakta canlı izle! 12 Ağustos Gelinim Mutfakta yeni bölüm canlı izleme link var mı?

Gelinim Mutfakta canlı izle! 12 Ağustos Gelinim Mutfakta yeni bölüm canlı izleme link var mı?

Paylaş
Gelinim Mutfakta canlı izle! 12 Ağustos Gelinim Mutfakta yeni bölüm canlı izleme link var mı?

Ekranların sevilen programı Gelinim Mutfakta’nın yeni bölümleri ile izleyiciler araştırmalara devam ediyor. Gelinim Mutfakta her gün ekranlara geliyor ve yeni bölüm Gelinim Mutfakta canlı izle linki ile izlenebiliyor. İşte Gelinim Mutfakta canlı izle! 12 Ağustos Gelinim Mutfakta yeni bölüm canlı izleme link var mı?

Gelinim Mutfakta canlı izle araması, programın yeniden başlaması ve 6 Ağustos Salı Gelinim Mutfakta yeni bölümün yayınlanması ile birçok kişi tarafından merak edildi. Yeni yarışmacılar, Damla, Ayşenur, Aysun ve Esin oldu. Bu yarışmacılar arasında rekabetin akıbeti izleyiciler tarafından ilgi ile takip ediliyor. Peki, Gelinim Mutfakta canlı izle! 12 Ağustos Gelinim Mutfakta yeni bölüm canlı izleme link var mı? 

Haberin Devamı

GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE 

Gelinim Mutfakta, yeni bölümleriyle hafta içi her gün saat 13.00'da Kanal D ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor. Her gün farklı tarifler ve heyecan dolu anlarla ekrana gelen Gelinim Mutfakta'yı kaçırmamak için Kanal D'de canlı olarak izleyebilirsiniz. Gelinim Mutfakta canlı izle seçeneğiyle yarışmanın tüm heyecanını canlı olarak takip edin. 

Gelinim Mutfakta canlı izle 12 Ağustos Gelinim Mutfakta yeni bölüm canlı izleme link var mı

GELİNİM MUTFAKTA SUNUCUSU KİMDİR? 

Nursel Ergin, beklenmedik bir şekilde programdan ayrıldı. Ergin'in yerine geçecek yeni sunucu Aslı Hünel oldu. Böylece Kanal D'nin sevilen yarışması Gelinim Mutfakta'nın Aslı Hünel oldu. Aslı Hünel daha öncesinde "Gelin Evi" programında sunuculuk yapmış ve dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır. 

Gelinim Mutfakta canlı izle 12 Ağustos Gelinim Mutfakta yeni bölüm canlı izleme link var mı

GELİNİM MUTFAKTA NURSEL ERGİN NEDEN YOK? 

Nursel Ergin, Gelinim Mutfakta programının sunuculuğundan ayrılmıştır. Bu nedenle Nursel Ergin yeni sezonda Gelinim Mutfakta sunucusu olarak yer almamaktadır.

Haberin Devamı