MagazinGelinim Mutfakta Damla neden yok, elendi mi? Gelinim Mutfakta Damla neden ayrıldı? Gelinim Mutfakta Damla yarışmadan ayıldı mı?

Gelinim Mutfakta Damla neden yok, elendi mi? Gelinim Mutfakta Damla neden ayrıldı? Gelinim Mutfakta Damla yarışmadan ayıldı mı?

Paylaş
Gelinim Mutfakta Damla neden yok, elendi mi? Gelinim Mutfakta Damla neden ayrıldı? Gelinim Mutfakta Damla yarışmadan ayıldı mı?

Gelinim Mutfakta’nın dikkat çeken yarışmacıları arasında yer almakta olan Gelinim Mutfakta Damla neden ayrıldı? Araştırılıyor. Peki, Gelinim Mutfakta Damla neden ayrıldı? Gelinim Mutfakta Damla neden yok, elendi mi? Gelinim Mutfakta Damla yarışmadan ayıldı mı?

Gelinim Mutfakta Damla neden ayrıldı? Sorusu, program saatinin gelmesi ve yeni bölümde Damla’yı göremeyen izleyiciler tarafından araştırılıyor. Gelinim Mutfakta'nın 7. sezonunda yayınlanan yeni bölümlerde yarışmacı ve kaynana olarak yer almakta olan Damla gelince kaynanası gündemde. Peki, Gelinim Mutfakta Damla neden ayrıldı? Gelinim Mutfakta Damla neden yok, elendi mi? Gelinim Mutfakta Damla yarışmadan ayıldı mı?

Haberin Devamı

GELİNİM MUTFAKTA DAMLA NEDEN AYRILDI?

Gelinim Mutfakta programında izleyicilerin sevdiği yarışmacılardan biri olan Damla, kayınvalidesi Rabia ile birlikte programdan ayrılmak zorunda kaldı. Ayrılığın sebebi, Rabia'nın sağlık sorunlarının giderek ağırlaşmasıydı.

Gelinim Mutfakta Damla neden yok, elendi mi Gelinim Mutfakta Damla neden ayrıldı Gelinim Mutfakta Damla yarışmadan ayıldı mı

Rabia Hanım'ın rahatsızlığı nedeniyle programa devam edemeyeceğini belirten Damla, kayınvalidesinin durumunun dayanılmaz bir hale gelmesi sonucunda yarışmadan çekilmek zorunda kaldıklarını ifade etti. İzleyiciler, Damla ve Rabia'nın bu zorunlu vedası karşısında üzüntülerini dile getirirken, Rabia Hanım'ın sağlığına kavuşması için iyi dileklerde bulundular.

GELİNİM MUTFAKTA DAMLA KİMDİR?

Gelinim Mutfakta'nın 1346. bölümünde izleyicilerle buluşan Damla Çınar, yarışmaya katıldığı ilk andan itibaren dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. 1997 yılında doğan Damla, 26 yaşında ve iki çocuk annesidir. Estetisyen olarak çalışan Damla, yarışmada kayınvalidesi Rabia ile birlikte mücadele veriyor. Aslen Sivaslı olan Damla, 8 yıllık evli ve estetisyenlik mesleğini aktif olarak sürdürüyor.

Haberin Devamı