MagazinHakan Ural’ın eşi kimdir? Hakan Ural’ın eşi Ezgi Can Ural kaç yaşında, nereli?

Hakan Ural’ın eşi kimdir? Hakan Ural’ın eşi Ezgi Can Ural kaç yaşında, nereli?

Paylaş
Hakan Ural’ın eşi kimdir? Hakan Ural’ın eşi Ezgi Can Ural kaç yaşında, nereli?

Son zamanlarda merak edilmekte olan ve sunduğu programın yeni sezonun ekrana gelmesi ile adından söz ettirilen Hakan Ural’ın eşi kimdir? Merak ediliyor. Peki, Hakan Ural’ın eşi kimdir? Hakan Ural’ın eşi Ezgi Can Ural kaç yaşında, nereli?

Hakan Ural’ın eşi kimdir? Sorusu, zaman zaman birçok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Sunuculuğunu Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı’nın yaptığı Neler Oluyor Hayatta’nın yeni sezonunda yer almakta olan sunucular hakkındaki kişisel bilgiler gündemde. Peki, Hakan Ural’ın eşi kimdir? Hakan Ural’ın eşi Ezgi Can Ural kaç yaşında, nereli?

Haberin Devamı

HAKAN URAL’IN EŞİ KİMDİR?

Hakan Ural'ın eşi Ezgi Can Ural’dır. 1999 yılında ünlü şarkıcı Sibel Can'dan boşanan Hakan Ural daha sonra 2005 yılında Ezgi Can Ural ile dünyaevine girdi.

HAKAN URAL’IN EŞİ EZGİ CAN URAL?

Hakan Ural'ın eşi Ezgi Can Ural, ünlü iş adamı Necati Kurmel'in torunu olarak bilinir. 1983 yılında İstanbul'da doğan Ezgi Can Ural, 2023 itibarıyla 40 yaşındadır. Eğitimini Okan Üniversitesi'nde tamamlayarak Rus Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun olmuştur. Kökleri Kayseri'ye dayanan Ezgi Can Ural, aynı zamanda Kafkas kökenlidir. 2002 yılında oyuncu ve model Hakan Ural ile evlenen çiftin, 2013 doğumlu Gisella adında bir kızları bulunmaktadır.