'Harry Potter'ın yazarından itiraf

Ünlü 'Harry Potter' serisinin yazarı J.K Rowling, yıllar sonra kitabın sonu için verdiği kararından pişman olduğunu açıkladı
Beyazperdeye de uyarlanan Harry Potter serisinin yazarı J.K Rowling, hikayenin sonunda verdiği kararlardan pişman olduğunu itiraf etti.
Wonderland adlı dergiye bir röportaj veren Rowling, kitabın sonunda Hermione adlı karakterin Ron yerine Harry ile evlenmeliydi açıklamasını yaptı.
Rowling, hayranlarını şaşırtacak bu açıklama için, “Hermione ve Ron ilişkisini kendi arzumu gidermek için yazdım. Çok üzgünüm. Bu açıklamamın bazı hayranları sinirlendireceğini biliyorum. Ancak yaptığım seçim edebiyatla ilgili değil, kişiseldi. Umarım bunları söyleyerek kimsenin kalbini kırmıyorumdur” ifadelerini kullandı.
Serinin birçok takipçisi Hermione ve Harry’nin kitabın sonunda birlikte olmasını bekliyordu. Beyazperdede sevilen karakterleri Emma Watson ve Daniel Radcliffe canlandırıyordu.
Günlük burç yorumları! Filiz Özkol yazdı: Başak, Akrep, Balık ve diğer burç yorumları
Hastalıklara karşı şifa kaynağı, virüs ve bakterilere karşı bağışıklık sistemini güçlendiriyor! Dağdan toplanıyor, kilosu 10 bin TL'ye satılıyor
8 ayda tam 33 kilo verdi! 96 kilodan 62'ye düştü: Mum gibi erimenin sırrı meğer gözümüzün önündeymiş
Isıtıp ısıtıp için! Buruş buruş daralmış damarları genişletiyor: Kemiklere kolajen banyosu yaptırıyor
Suda bekletip bardak bardak için! Tığ gibi zayıflamak isteyen günlük tüketsin: Bel, basen ve karındaki yağları mıknatıs gibi çekiyor