MagazinHülya Mizgin kimdir? Sosyal medya fenomeni Hülya Mizgin kaç yaşında, nereli? Hülya Mizgin’e ne oldu?

Hülya Mizgin kimdir? Sosyal medya fenomeni Hülya Mizgin kaç yaşında, nereli? Hülya Mizgin’e ne oldu?

Paylaş
Hülya Mizgin kimdir? Sosyal medya fenomeni Hülya Mizgin kaç yaşında, nereli? Hülya Mizgin’e ne oldu?

Sosyal medyanın son dönemlerde en çok konuşulan isimlerinden biri olan Hülya Mizgin, geniş bir kitle tarafından merak konusu olmaya devam ediyor. Peki, Hülya Mizgin kimdir? Sosyal medya fenomeni Hülya Mizgin kaç yaşında, nereli? Hülya Mizgin’e ne oldu?

Hülya Mizgin kimdir? Sorusu gündemde yer alıyor ve magazin haberlerinin ardından birçok kullanıcı tarafından araştırılıyor. TikTok ve diğer platformlarda yaptığı paylaşımlarla adını duyuran fenomenin hayatı ve yaşadıkları, takipçileri tarafından yakından takip ediliyor. Peki, Hülya Mizgin kimdir? Sosyal medya fenomeni Hülya Mizgin kaç yaşında, nereli? Hülya Mizgin’e ne oldu?

Haberin Devamı

HÜLYA MİZGİN KİMDİR?

Hülya Mizgin, 1 Haziran 1992 tarihinde Mardin'de doğmuş, Türkiye'nin sosyal medya dünyasında dikkat çeken bir fenomendir. Özellikle TikTok platformunda paylaştığı dans ve komedi videolarıyla geniş bir hayran kitlesine ulaşmıştır. Şanlıurfa'da yaşayan Mizgin, lise eğitimini tamamlamadan 17 yaşında bağımsız bir yaşam sürmeye karar vermiştir. Gökhan Çınar'ın sunuculuğunu yaptığı Katarsis programında paylaştığı zorlu hayat hikayesi büyük ilgi görmüştür. İkizler burcu olan Mizgin'in, Hira adında bir kızı ve Abdi adında bir oğlu bulunmaktadır.

Hülya Mizgin kimdir Sosyal medya fenomeni Hülya Mizgin kaç yaşında, nereli Hülya Mizgin’e ne oldu

HÜLYA MİZGİN NEDEN KARAKOLA GÖTÜRÜLDÜ?

Sosyal medya fenomeni Hülya Mizgin, İstanbul Esenyurt'ta bir gelinlikçi çalışanlarıyla yaşadığı tartışma sonucu karakola götürüldü. Henüz bilinmeyen bir nedenle iş yeri çalışanlarıyla dakikalarca süren gergin bir diyaloğa giren Mizgin, olay yerine gelen polis ekipleri tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı. Ancak tartışma uzayınca, karakola götürülerek ifadesi alındı. Olayın detaylarına ilişkin resmi bir açıklama yapılmazken, tartışmanın nedeni araştırılmaya devam ediyor.

Haberin Devamı