Magazinİlişkilerde zor biriyim beni anlamak mümkün değil

İlişkilerde zor biriyim beni anlamak mümkün değil

Paylaş
İlişkilerde zor biriyim beni anlamak mümkün değil

Kanal D'deki 'Yargı'nın 'Parla'sı Zeynep Atılgan canlandırdığı karakterdeki gibi narsist bir yapısının olduğunu söylüyor ve ekliyor: "İlişkilerde zor ve bencil olabiliyorum. Karşı tarafın kafası karışabilir. Ben sevgilimi kıskanırım mesela ama o beni kıskanamaz."

Hem gözünüzü alamayacağınız kadar güzel hem zekasıyla ve yeteneğiyle gerçekten insanın içini açıyor. ‘Yargı’da Parla karakteriyle izlediğimiz Zeynep Atılgan’la buluştuk. Diyor ki: Benim de narsist bir yanım vardır ama Parla kadar kötü durumda değilim.

Haberin Devamı

BEN SEVGİLİMİ KISKANIRIM AMA SEVGİLİM BENİ KISKANAMAZ

Zeynep, ilk projende karşımıza ‘Yargı’ gibi bir işle çıkman nereden baksan çok ‘ballı’ bir durum. Kendini şanslı buluyor musun?

Ben çok şanslı olduğumu hissediyorum. Çocukluğumdan beri enerjiye, temiz kalple istediğinde onu çağırmaya inanıyorum ama çabasız, emek vermeden de hiçbir şey olmaz. Bir şeyi gerçekten istediğimde onun için disiplinli bir şekilde çalışırım. O yüzden evet şanslıyım ama bunu benim yarattığımı da düşünüyorum.

İlişkilerde zor biriyim beni anlamak mümkün değil

Ama fizik okuyorsun. O nasıl gelişti?

Lisedeyken kafam çok karışıktı. Deneyimlemek istediğim bir sürü farklı şey vardı. Şimdi de bir yandan İstanbul Üniversitesi’nde açıktan felsefe okuyorum mesela. Ama tüm bunların yanında oyunculuk içimde hep vardı. Çabam da hep bu yöndeydi.

Haberin Devamı

‘Yargı’da kişilik olarak da fiziksel olarak da zamanla çok değiştin. Kendini izlerken, seyirci gözüyle ‘vay, kıza bak be!’ diyor musun?

Vay be saça bak diyorum. (Gülüyor) Yaşımı büyütmek, daha olgun görünmemi sağlamak için saçımı sarıya boyatmamız başlı başına bir değişimdi. Parla duruşuyla, oturuşu kalkışıyla bile kendini fark ettiren biri. O yüzden bazı davranışları çok hoşuma gidiyor. Değişimi de hoşuma gidiyor.

İlişkilerde zor biriyim beni anlamak mümkün değil

Dizide çok tatlı bir asiliğin var. Ben izlerken çok keyif alıyorum. Bu yanı hoşuna gidiyor mu?

Parla küçükken de çok asi bir kızdı aslında, hiçbir zaman birinin dediğine göre hareket eden biri olmadı. Hep ne istediğini, ne istemediğini iyi bilen, yanında nasıl bir adamı istediğini iyi bilen, ne istediyse mutlaka yapan biri. Bu yanlarına ben de hayranım.

Aşık olduğu insan için cinayet bile işledi…

Ben de sevdiklerime karşı çok korumacıyımdır. Cinayet elbette uç bir örnek ama ben de mesela sadece sevdiklerime karşı değil, haksızlığa uğrayan herhangi biri için bile elimden gelen bir şey varsa mutlaka yaparım.

İlişkilerde zor biriyim beni anlamak mümkün değil

YOĞUN DUYGULAR YAŞAMAYI ‘DRAMA KRALİÇESİ’ HALLERİNİ SEVERİM

Parla bu kadar genç yaşta neredeyse bir 3. Dünya Savaşı’nı deneyimlemedi…

Artık dördüncü Sezon da gelseydi Parla’nın 3. Dünya Savaşı’nı çekecektik.

Aşık oldu, aşk acısı çekti, aile tra0vmaları, iş hayatının zorlukları… Sen Zeynep olarak bunların ne kadarını yaşadın?

Haberin Devamı

Ben yoğun duygular yaşamayı çok seviyorum. Güçlü duygular bana yaşadığımı hissettiriyor. Aşk acısı çektim mi bilmiyorum ama sevdiğim birinden ayrıldığımda çok üzüldüğüm ve sonra kendime, “Zeynep sen şu an gerçekten mi kötüsün yoksa kötüyü mü oynuyorsun? Bu durumdan zevk mi alıyorsun?” dediğim olmuştur. O ‘drama queen’ hallerini seviyorum galiba.

İlişkilerde zor biriyim beni anlamak mümkün değil

MANİPÜLATİF BİR İNSANIM KENDİMİ DE KARŞIMDAKİNİ DE MANİPÜLE EDERİM

Aşkta kendini manipüle ettiğin, duygunu olduğundan büyük yaşadığın olur mu?

Ben çok manipülatif bir insanım, karşımdakini de kendimi de manipüle ettiğim zamanlar olur. Gerçekten aşık oldum mu bilmiyorum ama güçlü duygular hissettiğim oldu.

BENİM DE NARSİST BİR YANIM VARDIR AMA PARLA KADAR KÖTÜ DURUMDA DEĞİLİM

Parla’nın eleştirdiğin yanları var mı?

Sezon başında biraz narsistti. Tabii ki bunda içinde bulunduğu durumun çok etkileri var ama çok kendine odaklı, bencil yanları da olan biri.

Haberin Devamı

İlişkilerde zor biriyim beni anlamak mümkün değil

Senin var mıdır narsist bir yanın?

Var galiba ya! Ama Parla kadar kötü durumda değilim. (Gülüyor) Mesela Parla’nın aldığı çiçeği beğenmeyip birine kendini kötü hissettirebilmesi… Bu benim hiç yapabileceğim bir şey değil. Ama tabii yine orada Parla’nın deneyimleri, travmaları var. O yüzden onunla kıyaslayamam bu yanımı.

Hırslı mısın?

Azimliyim, tehlikeli bir hırsım yoktur. Kafama koyduğumu olabildiğince yapmak için uğraşırım ama olmuyorsa da bırakırım. Akışa teslim olurum.

Totemlerin, batıl inançların var mıdır?

Batıl inanç değil ama benim bir deniz kabuğu koleksiyonum var. Bir yerden satın alma değil, babamla denizden çıkardığımız şeyler. Onun içinde benim için anlamlı olan, sevdiğim şeyleri koyarım. O anlamı benden başka kimse bilmez. Onların iyi enerjisine inanırım.

İlişkilerde zor biriyim beni anlamak mümkün değil

İKİLİ İLİŞKİLERDE ZOR BİRİYİM

Yanında durmasını istediğin adamı nasıl tarif edersin?

İyi bir insan olması benim için çok önemli. Şu anki sevgilim de hayatımda tanıdığım en iyi insanlardan biri. Ama ben ikili ilişkide zorum biraz ya! İlgiyi çok severim mesela ama bazen de hiç hoşlanmam. Karşı tarafın kafası karışabilir. Beni anlamak zor olabilir. Ben sevgilimi kıskanırım mesela ama o beni kıskanamaz. (Gülüyor) İkili ilişkilerde gerçekten zor ve bencil olabiliyorum. Her şeyden çabuk sıkılırım ama bir yandan da henüz 22 yaşındayım, 5 yıllık bir ilişkim var.

Haberin Devamı

Güven duygusuyla aran nasıl?

Her zaman yüzde yüzle başlatırım ilişkilerimi. Sevgimi, ilgimi, enerjimi en yüksek haliyle veririm, sonrasını onların tutumu belirler.

İlişkilerde zor biriyim beni anlamak mümkün değil

Asi buluyor musun kendini?

Benim her şeye bir itirazım vardır. Karakter olarak muhalif biriyim bence. Tartışmaya, beyin fırtınası yapmaya bayılırım

Sosyal medyada seni ‘anime’ karakterlerine benzettiklerini okudum. Hoşuna gidiyor mu bu?

Gurur duydum çünkü çok güzel oluyorlar genelde ama benim ekstra bir çabam yok bunun için. Belki makyajımdan dolayı benzetiyor olabilirler.