Magazinİşte 'Yalan' kadrosu

İşte 'Yalan' kadrosu

Paylaş
İşte 'Yalan' kadrosu

Kanal D’nin yeni dizisi ‘Yalan’ bu akşam ilk bölümü ile ekrana geliyor.

20 yıl cezaevinde kaldıktan sonra yalanlarla örülü bir dünyaya adım atan Melike’nin (Aslıhan Güner) hikayesinin ekrana geleceği dizi karakterleri ile çok konuşulacak.

Haberin Devamı

MELİKE KARACA (ASLIHAN GÜNER)

Melike, sevgi ve şefkat dolu bir annedir. Hayatta her zorluğu aşabilecek güçte bir kadındır. Yoksulluk içinde büyümüş olsa bile annesinden öğrendiği değerleri el üstünde tutan, paraya tamah etmeyen, erdemleriyle yaşayan biridir. Kızı Hazal onun hayata tutunma sebebidir.

DURU AKSOY (EYLÜL TUMBAR)

Çok duygusal, güzel, masum ve yüksek potansiyelli pırıl pırıl bir genç kızdır. Varlıklı Aksoy Ailesi’nin ona verdiklerini tüketmek yerine, onlara değer katmaya çalışan Duru, aile şirketinde çalışır. Melike’nin hayatına girmesiyle de Duru karşılıksız sevgi ile tanışacak ve hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

HAZAL YILDIZ (SERRA PİRİNÇ)

Kendisini hayata yenik başlayanlardan biri olarak gören Hazal, hayatı hafife alarak onunla baş etmesini öğrenmiştir. Duygusal yanını saklamayı çok iyi bilir. Melike yüreğine ulaşan ilk ses olur, onun masum yanını uyandırır. Fakat bu sefer de Melike’yi kaybetme korkusu Hazal’ın zorlu sınavı olacaktır.

Haberin Devamı

KADİR KARACA (FEYYAZ DUMAN)

Dediğinden şaşmayan, yürekli ve adil bir adamdır Kadir. Karaca Ailesi’nin esas varisi ve tanınmış bir tüccardır. Düşünceli ve merhamet dolu bir yanı vardır. Melike, Kadir’in bu yanını görür. Ancak Melike’nin de henüz göremediği Kadir’in yirmi senedir içinde gizlice büyüttüğü aşkıdır.

BERRİN AKSOY (ÖZGE BORAK)

Moda deyince ülkede akla gelen ilk kişi olan Berrin Aksoy, Duru’nun annesidir. Etkileyici, güç meraklısı, hırslı bir kadındır. Dışarıdan muhteşem görünen Berrin, hırsı yüzünden hastalanmıştır. Kurduğu dillere destan tablo Melike’nin hayatlarına girmesiyle parçalanmaya başlayacaktır.

KERİM KALELİ (ATAKAN HOŞGÖREN)

Kerim tuttuğunu koparan, inatçı, parlak zekalı ve erdemli bir delikanlıdır. Yıllardır Aksoylar ile iş birliği içinde çalışan Kaleli Kumaş Şirketi’nin sahiplerinin oğludur. Aksoyların içine sızmaya çalışırken çocukluk aşkı olan Duru Aksoy’a kayıtsız kalamaması Kerim’in de dengelerini alt üst edecektir.

HÜLYA YILDIZ (YEŞİM CEREN BOZOĞLU)

Melike’nin neredeyse tam zıt karakterde olan ablasıdır. Düşüncesiz, sorumluluktan kaçan, kurnaz, korkak ve çıkarcı biridir. Söylediği yalanlar öyle büyüktür ki, gerçekler ortaya çıkarsa tüm aile paramparça olacaktır.

Haberin Devamı