MagazinKadir Ezildi'nin nişanlısı kim? Kadir Ezildi'nin nişanlısı Gamze Türkmen kimdir, nerelidir? Gamze Türkmen kaç yaşında, ne iş yapıyor?

Kadir Ezildi'nin nişanlısı kim? Kadir Ezildi'nin nişanlısı Gamze Türkmen kimdir, nerelidir? Gamze Türkmen kaç yaşında, ne iş yapıyor?

Paylaş
Kadir Ezildi'nin nişanlısı kim? Kadir Ezildi'nin nişanlısı Gamze Türkmen kimdir, nerelidir? Gamze Türkmen kaç yaşında, ne iş yapıyor?

Ekranlarına sevilen yüzü Kadir Ezildi’nin sevgilisi bir süredir gündemde yer alıyor ve kiminle nişanlandığı Kadir Ezildi sevgilisi kim, adı ne? Sorusu ile araştırılıyor. Peki, Kadir Ezildi'nin nişanlısı kim? Kadir Ezildi'nin nişanlısı Gamze Türkmen kimdir, nerelidir? Gamze Türkmen kaç yaşında, ne iş yapıyor?

Kadir Ezildi'nin nişanlısı kim? Sorusu, sosyal medya üzerinde gündeme gelen görüntüler nedeniyle gündeme bomba gibi düştü. En Hamarat Benim programının sevilen sunucusu Kadir Ezildi hakkında birçok kez evlilik iddiaları gündeme gelmişti. Peki, Kadir Ezildi'nin nişanlısı kim? Kadir Ezildi'nin nişanlısı Gamze Türkmen kimdir, nerelidir? Gamze Türkmen kaç yaşında, ne iş yapıyor?

Haberin Devamı

KADİR EZİLDİ KİMİNLE NİŞANLANDI?

En Hamarat Benim programının popüler sunucusu Kadir Ezildi, bir süredir gizli tuttuğu sevgilisi Gamze Türkmen ile nişanlandı. Aile arasında gerçekleşen tören, Ezildi'nin takipçileri tarafından büyük beğeni topladı. Buna göre Kadir Ezildi henüz evlenmedi fakat Gamze Türkmen ile nişanlandı.

KADİR EZİLDİ NİŞANLISI KİM?

Kadir Ezildi’nin sevgilisi ve nişanlısı Gamze Türkmen’dir. Kadir Ezildi dün gerçekleştirdiği söz ile birlikte Gamze Türkmen ile nişanlanmıştır. Gamze Türkmen aslen Erzurum'lu ve Güzel Sanatlar Fakültesi mezunudur.

Kadir Ezildinin nişanlısı kim Kadir Ezildinin nişanlısı Gamze Türkmen kimdir, nerelidir Gamze Türkmen kaç yaşında, ne iş yapıyor

KADİR EZİLDİ'NİN NİŞANLISI GAMZE TÜRKMEN KİMDİR?

Gamze Türkmen, 1 Mart 1993 tarihinde Erzurum'un Yakutiye ilçesinde dünyaya gelmiştir. Şu anda 31 yaşında olan Türkmen, tanınmış ses sanatçısı Fırat Türkmen'in kardeşi olarak bilinir. Eğitimini Erzurum'da tamamlayan Gamze Türkmen, güzel sanatlar fakültesinden mezun olmuştur. Sanatla iç içe büyüyen bir ailede yetişen Gamze Türkmen, ağabeyinin müzik dünyasındaki varlığıyla dikkat çekmiştir.

Haberin Devamı

Gamze Türkmen, televizyon dünyasında "Temizlik Avcıları" ve "En Hamarat Benim" programlarıyla tanınan Kadir Ezildi ile nişanlanmasıyla sosyal medyada gündeme gelmiştir.

KADİR EZİLDİ'NİN NİŞANLISI GAMZE TÜRKMEN KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

Kadir Ezildi'nin nişanlısı Gamze Türkmen, 1 Mart 1993 tarihinde Erzurum'un Yakutiye ilçesinde doğmuştur. 2024 yılı itibarıyla 31 yaşındadır.