MagazinKıyma 4. sezon yeni bölüm ne zaman? Kıyma 4. sezon yeni bölümleri saat kaçta yayınlanıyor?

Kıyma 4. sezon yeni bölüm ne zaman? Kıyma 4. sezon yeni bölümleri saat kaçta yayınlanıyor?

Paylaş
Kıyma 4. sezon yeni bölüm ne zaman? Kıyma 4. sezon yeni bölümleri saat kaçta yayınlanıyor?

BluTV ekranlarının sevilen dizisi Kıyma 4. sezon yeni bölüm ne zaman? Kıyma 4. sezon yeni bölümleri saat kaçta yayınlanıyor? Merak ediliyor ve araştırılıyor. Sıfır Bir’in yapımcıları tarafından başlayan bu hikaye, izleyiciler tarafından oldukça beğeniliyor. Peki, Kıyma 4. sezon yeni bölüm ne zaman? Kıyma 4. sezon yeni bölümleri saat kaçta yayınlanıyor?

Kıyma 4. sezon yeni bölüm ne zaman? Kıyma 4. sezon yeni bölümleri saat kaçta yayınlanıyor? Sorusu, yeni sezonun yayınlanması ile birlikte birçok Kıyma dizisi izleyicisi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Kıyma 4. sezon yeni bölüm ne zaman? Kıyma 4. sezon yeni bölümleri saat kaçta yayınlanıyor?, bir önceki bölümün yayınlanması ile birlikte heyecanla beklenmeye başladı. Peki, Kıyma 4. sezon yeni bölüm ne zaman? Kıyma 4. sezon yeni bölümleri saat kaçta yayınlanıyor?

Haberin Devamı

KIYMA 4. SEZON YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Kıyma dizisi, her hafta Cuma günü saat 19.00'da BluTV platformunda izleyicileriyle buluşmaktadır. Dizinin yeni bölümleri, haftanın her Cuma günü BluTV'de yayınlanarak izleyicilere sunulmaktadır. Her Cuma akşamı saat 19.00'da BluTV üzerinden erişilebilen Kıyma dizisi, izleyicilerini ekran başına toplamaktadır. İzleyiciler

KIYMA DİZİSİ KONUSU NE?

Ömer, Poyraz ve Tufan, 3 yıl hapis yattıktan sonra Adana'dan İstanbul'a gelerek bir kebapçı açmaya karar verirler. Artık yasa dışı işlerle ilgileri kalmamıştır. Ancak, olaylar düşündükleri gibi gitmez. İstanbul'da henüz dükkan kiralarken dolandırılınca, paralarını geri almak için girdikleri yolda yeni bir dünya ile karşılaşırlar.

Kıyma 4. sezon yeni bölüm ne zaman Kıyma 4. sezon yeni bölümleri saat kaçta yayınlanıyor

KIYMA 4. SEZON OYUNCU KADROSU

Salih İnci - Ömer

İrfan Ballı - Tufan

Cengizhan Yurdutek - Poyraz

Haberin Devamı

Emrullah Sürmeli - Baran

Ömer Varol - Kado

Mustafa Yılmaz - Reşat

Murat Kurt - Vezir

Ulaş Ünal - Yiğit

Abdullah Kayabaş - Aslan

Baran Sancak