MagazinKızıl Goncalar yeni sezon ne zaman? Kızıl Goncalar yeni sezon, yeni bölüm hangi tarihte başlıyor? Kızıl Goncalar yeni sezon tarihi!

Kızıl Goncalar yeni sezon ne zaman? Kızıl Goncalar yeni sezon, yeni bölüm hangi tarihte başlıyor? Kızıl Goncalar yeni sezon tarihi!

Paylaş
Kızıl Goncalar yeni sezon ne zaman? Kızıl Goncalar yeni sezon, yeni bölüm hangi tarihte başlıyor? Kızıl Goncalar yeni sezon tarihi!

Ekranların sevilen dizisi Kızıl Goncalar’ın yeni sezonu araştırılıyor ve merak ediliyor. Peki, Kızıl Goncalar yeni sezon, yeni bölüm hangi tarihte başlıyor? İşte Kızıl Goncalar yeni sezon, yeni bölüm hangi tarihte başlıyor? Kızıl Goncalar 2. sezon ne zaman?

Kızıl Goncalar yeni sezon ne zaman? Sorusu, yaz dizilerinin başlamasına kısa bir süre kala izleyiciler tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. NOW TV ekranlarında yayınlanmakta olan Kızıl Goncalar, sezon finali ile birlikte gündemdeki yerini almıştı. Peki, Kızıl Goncalar yeni sezon, yeni bölüm hangi tarihte başlıyor? İşte Kızıl Goncalar yeni sezon, yeni bölüm hangi tarihte başlıyor? Kızıl Goncalar 2. sezon ne zaman?

Haberin Devamı

KIZIL GONCALAR YENİ SEZON NE ZAMAN?

Kızıl Goncalar yeni sezon, ilk bölümü 30 Eylül tarihinde yayınlanması öngörülüyor. Birsen Altuntaş'ın haberine göre dizi eylül ayında sete çıkacak ve böylece ilk bölümün 30 Eylül tarihinde izleyicisi ile buluşması tahmin ediliyor.

KIZIL GONCALAR YENİ SEZON TARİHİ

Kızıl Goncalar 19. bölümünün ardından sezon finali yapmıştı. Kızıl Goncalar yeni sezonun 30 Eylül tarihinde NOW Tv ekranlarında yer alması bekleniyor.

Kızıl Goncalar yeni sezon ne zaman Kızıl Goncalar yeni sezon, yeni bölüm hangi tarihte başlıyor Kızıl Goncalar yeni sezon tarihi

KIZIL GONCALAR DİZİSİ OYUNCU KADROSU

Levent Alkanlı (Özcan Deniz)

Meryem Tezel (Özgü Namal)

Cüneyd Güneş (Mert Yazıcıoğlu)

Sadi Hüdayi Güneş (Erkan Avcı)

Beste Özdemir Alkanlı (Hazal Türesan)

Naim Tezel (Mert Turak)

Hasna Güneş (Selen Öztürk)

Suavi Alkanlı (Şerif Erol)

Hande Alkanlı (Duygu Sarışın)

Seçkin Özarslan (Tuğrul Tülek)

Birgül Tezel (Sitare Akbaş)

Zeynep Tezel (Mina Demirtaş)

Haberin Devamı

Mira Alkanlı (Esma Yılmaz)