MagazinKızılcık Şerbeti 65. bölüm full part tek parça izle!

Kızılcık Şerbeti 65. bölüm full part tek parça izle!

Paylaş
Kızılcık Şerbeti 65. bölüm full part tek parça izle!

Cuma akşamlarının vazgeçilmez dizisi Kızılcık Şerbeti'nde sular durulmuyor. Doğa ve Fatih'in hayatlarının birleşmesiyle ailelerin yaşadığı sorunlar seyirciyi ekrana kilitliyor. Başrollerinde Evrim Alasya, Barış Kılıç, Ahmet Mümtaz Taylan, Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Sibel Taşçıoğlu ve Müjde Uzman gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Kızılcık Şerbeti dizisinin 65. son bölümü yayınlandı. İşte, Kızılcık Şerbeti 65. bölüm full part tek parça izle!

Show TV ekranlarında yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisinin 65. bölümü birçok kişi tarafından araştırılıyor. Fatih ve Doğa'nın aileleri arasında yaşanan tartışmalar ve kontrol edemedikleri gelişmeler heyecanla takip ediliyor. İşte, Kızılcık Şerbeti 65. bölüm...

Haberin Devamı

KIZILCIK ŞERBETİ 65. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Görkem’in, Nilay’a kendisini dövdüğünü söyleyerek iftira atması Ünal ailesini ikiye bölecek, aile içinde ciddi tartışmalara neden olacaktır. Doğa ve Giray’ın ilişkisi günden güne gelişmekte, Giray her konuda Doğa’ya yardımcı olmaktadır. Sönmez’in telefonla dolandırılması çok moralini bozar. Kızları ve torunları onu ayağa kaldırmaya çalışsa da Sönmez kendini berbat hissetmektedir. Alev’in rahatsızlanması sonucu onu hastaneye götüren Abdullah, Pembe’ye yakalanmaktan kıl payı kurtulur. Lokantanın geceleri Kayhan tarafından gizlice işletildiğini öğrenen Zülkar, Pembe’yi durumdan haberdar eder. Kıvılcım’ın doğum günü partisinde bir araya gelen Nursema ve Rüzgar, birbirlerini ne kadar özlediklerini fark ederler. Görkem’den intikam almaya ant içen Nilay’ın ayağına bunu yapması için büyük bir fırsat gelir.

Haberin Devamı

KIZILCIK ŞERBETİ 65. BÖLÜM TEK PARÇA İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.