MagazinKonserden ameliyata

Konserden ameliyata

Paylaş
Konserden ameliyata

İbrahim Tatlıses, önceki akşam Harbiye Açıkhava'da verdiği konserde kalp kapakçığı ameliyatı olacağını söyledi. Dün sabah da Ayazağa Liv Hospital'e gidip ameliyatı oldu. TAVI yöntemiyle yapılan ameliyatta, Tatlıses'in bacağındaki damarlardan girilerek kalbine ulaşıldı ve sorunlu olan kapakçık değiştirildi. TAVI yönteminde, 'biyoprotez' olarak adlandırılan, sığır ya da domuz kalbinin zarından üretilen kapaklar kullanılıyor.

AKŞAM KONSER SABAH AMELİYAT

Haberin Devamı

İbrahim Tatlıses 20 yıl aradan sonra perşembe akşamı Harbiye Açıkhava’da sevenleri ile buluştu. Uzun süredir kavgalı, hatta mahkemelik olduğu büyük oğlu Ahmet Tatlıses konuklar arasındaydı. Kurban Bayramı’nda barıştıkları ortaya çıktı. Şarkıcının eski eşi Ayşegül Yıldız da kızları Elif Ada ile konseri en önden izledi.

BIÇAK ALTINA YATTI

Finalde “Kalp kapakçığım değişecek” diyerek hayranlarından helallik isteyen İbrahim Tatlıses dün ameliyat oldu. 2.5 saat süren operasyon başarılı geçti. Büyük oğlu Ahmet Tatlıses, Ayşegül Yıldız, kızı Elif Ada, eski hayat arkadaşı Derya Tuna ve oğulları İdo hastaneye koştu. İdo “Babam 2-3 güne taburcu olur” diye konuştu.