MagazinKöpek yerine bebek

Köpek yerine bebek

Paylaş
Köpek yerine bebek

Ece Seçkin Eylül 2021'de Çağrı Terlemez ile evlenmişti. Mutlu bir evliliği olan popçu, Kaan Ölker'in fizy platformunda yayınlanan 'Popcast' programında artık anne olmak istediğini söyledi. Seçkin, "Köpeğim Coco ölünce hayatımın bir parçasını kaybettim. Onun yerini tutabilecek ve o acıyı dindirebilecek tek şeyin bir çocuk sahibi olmak olduğunu düşündüm" dedi.

Ece Seçkin, POSTA yazarı Kaan Ölker’in fizy platformunda yayınlanan ‘Popcast’ programına konuk oldu. Müzik hayatından evliliğine kadar çarpıcı açıklamalar yaptı.

Haberin Devamı

‘EVLİLİK YARADI’

* Babam hâlâ bugün sosyal medya hesabımda yayınladığım dekolteli bir fotoğrafıma arayıp tepki gösteriyor. ‘Ne kadar güzel olursa olsun bunu giymemeliydin’ diyor.

* Şehir dışına konsere giderken kendi nevresim takımlarımı götürüyorum. Eve gelen arkadaşlarıma saçlarını toplattırırım. Bir başkasının kişisel eşyasına asla dokunamam.

* Klibime harcadığım paraya pişman olmadım. Sahne için paraya acımam.

* ‘Dibine Dibine’ şarkıma Güney Afrika’da kabileyle çektiğim klibime ‘Yılın Klibi’ ödülü verilmemesi bana yapılmış en büyük haksızlıktır.

* Evlendikten sonra ışığım sönmedi, daha da parlamaya başladım, evlilik bana yaradı. Çağrı hayattaki en büyük şansım oldu. Beni hiçbir şekilde engellemedi, sabote etmedi ve her zaman arkamda durdu.

Haberin Devamı