Kriz kavgaya dönüştü

Gülben Ergen, geçen ay Diyarbakır Bağlar’da Narin Güran adına anaokulu açtı. Bu anları sosyal medyada paylaşan Ergen katkıda bulunanlara teşekkür etti.
Gazete Haberi
Demet Akalın ise “Bir teşekkürü boş geçmişsin sevgili Gülben! Ceylan Ailesi’ne ayıp oldu” diyerek sitem etmişti. Ergen de “Oyun parkımızı yaptıran değerli dostlarının Instagram’dan ‘teşekkür’ beklediğini düşünemedim. Ben WhatsApp’tan teşekkür etmiştim. Adreslerini yazarsan buradan da edeyim” yanıtını vermişti. Gülben Ergen’in kampanyası için 1 milyon TL topladığı öğrenilen Akalın, bu cevap sonrası Ergen’i takipten çıkmıştı.
‘KOYUN CAN KASAP MAL DERDİNDE’
Bu kez Demet Akalın, Gülben Ergen’i engelledi. Kriz iyice büyüdü. Ergen “Koyun can derdinde, kasap mal” diye yazdı. Demet Akalın ise bu sözlere sert bir yanıt vererek “Kasap benmişim, mal da benim galiba! Evet, takipten çıktım! Narin’in okul inşaatı bitmeyecek diye rezil olacağım dediğinde kasap değildim... Neyse, konu Narin olmasa!” dedi.
Doğada kendi kendine yetişen basur otu! Pazar tezgahında 30 liradan yerini aldı: Yoğurtla karıştırıp yiyince bağırsakları makine gibi çalıştırıyor
Çeyrek bardak içende kolesterolden eser kalmıyor! Bu kez kabuğu değerlendi: Sarımsakla karışınca vücudu zımba gibi yapıyor
Saç boyasının akmasını engelliyor! Ayda 1 kuaföre gitme derdine son: Saç rengini sabitliyor, her evde olan 3 malzeme ile hazırlanıyor!
Amazon Ormanları'ndan ülkemize geldi! Meyveler arasında rakibi yok: Yüksek antioksidan içeriyor, saatlerce tok kalmanızı sağlıyor
Damarları çamaşır suyu ile temizlemiş gibi yapıyor! Kalbin en kuvvetli ilacı: Günde 2 kaşık tüketmek yetiyor