MagazinLuana Alonso neden kovuldu? Luana Alonso 2024 Paris Olimpiyat Oyunları’ndan kovuldu mu, sebebi ne?

Luana Alonso neden kovuldu? Luana Alonso 2024 Paris Olimpiyat Oyunları’ndan kovuldu mu, sebebi ne?

Paylaş
Luana Alonso neden kovuldu? Luana Alonso 2024 Paris Olimpiyat Oyunları’ndan kovuldu mu, sebebi ne?

2024 Paris Olimpiyat Oyunları devam ederken farklı gelişmeler yaşanmaya devam ediyor ve bu kapsamda birçok detay merak ediliyor. Peki, Luana Alonso neden kovuldu? Luana Alonso 2024 Paris Olimpiyat Oyunları’ndan kovuldu mu, sebebi ne?

Luana Alonso neden kovuldu? Sorusu, Luana Alonso’nun Luana Alonso 2024 Paris Olimpiyat Oyunları’ndan kovulmasının ardından gündeme geliyor ve birçok kişi tarafından merak ediliyor. Paraguaylı yüzücü Luana Alonso 2024 Paris Olimpiyat Oyunları’ndan kovuldu. Peki, Luana Alonso neden kovuldu?

Haberin Devamı

LUANA ALONSO NEDEN KOVULDU?

Paraguaylı yüzücü Luana Alonso, Paris Olimpiyat Köyü'nden "uygunsuz ortam" yarattığı gerekçesiyle çıkarıldı. Alonso, yarışma sonrasında sivil kıyafetlerle köye geri dönerek, takım arkadaşları arasında uygun olmayan bir atmosfer yarattığı gerekçesiyle takım tarafından köyden çıkarıldı.

Paraguay Olimpiyat Komitesi (COP) Başkanı Larissa Schaerer, Alonso'nun performans standartlarını karşılamadığını belirtti ve bu nedenle köyden uzaklaştırıldığını açıkladı.

27 Temmuz'da 100 metre kelebek yarışında yarı finallere katılmayı kıl payı kaçıran Alonso, yarış sonrası yüzmeden emekli olduğunu açıklamıştı. Emeklilik kararı ve ardından yaşanan olaylar, Paraguay takımı tarafından kabul edilmedi ve Alonso'nun köyden ayrılması istendi.

Haberin Devamı