MagazinMasterChef Beyza kimdir? MasterChef Beyza Aydın kaç yaşında, nereli? MasterChef yarışmacısı Beyza Aydın İnstagram hesabı ne?

MasterChef Beyza kimdir? MasterChef Beyza Aydın kaç yaşında, nereli? MasterChef yarışmacısı Beyza Aydın İnstagram hesabı ne?

Paylaş
MasterChef Beyza kimdir? MasterChef Beyza Aydın kaç yaşında, nereli? MasterChef yarışmacısı Beyza Aydın İnstagram hesabı ne?

Masterchef yarışmacısı Beyza hakkında yaşanan olaylar ile birlikte kaç yaşında, nereli, evli mi merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki, MasterChef Beyza kimdir? MasterChef Beyza Aydın kaç yaşında, nereli? MasterChef yarışmacısı Beyza Aydın İnstagram hesabı ne?

MasterChef Beyza kimdir? Sorusu, ekranların sevilen yemek programı Masterchef’in ekranlarda yer alması ile araştırma konusu oluyor. Masterchef yarışmacıları arasında yer alan Masterchef Beyza’in özel hayatı da en çok araştırılanlar arasında. Peki, MasterChef Beyza kimdir? MasterChef Beyza Aydın kaç yaşında, nereli? MasterChef yarışmacısı Beyza Aydın İnstagram hesabı ne? 

Haberin Devamı

MASTERCHEF BEYZA KİMDİR?  

MasterChef Türkiye’nin bu sezon öne çıkan isimlerinden biri olan Beyza Aydın, 23 yaşında genç bir yarışmacıdır. Aslen Konyalı olan Beyza, Fransa’da doğup büyümüş ve orada yaşamını sürdürmektedir. Yemek yapma konusundaki tutkusuyla dikkat çeken Beyza, MasterChef’e katılarak hayalini gerçekleştirme yolunda önemli bir adım atmıştır. Babasının eski bir aşçı olması, onun mutfakla olan bağını daha da güçlendirmiştir. Lise döneminde aşçılık eğitimi almak istemesine rağmen, Sigorta Bölümünden mezun olan Beyza, şu an Fransa’da pastacılık yapmaktadır. MasterChef’te ilk turda üç şeften de 'Evet' oyu almayı başaran Beyza, dördüncü grupta en iyi yemeği yaparak ana kadroya girmeyi başarmıştır. 

MasterChef Beyza kimdir MasterChef Beyza Aydın kaç yaşında, nereli MasterChef yarışmacısı Beyza Aydın İnstagram hesabı ne

MASTERCHEF BEYZA AYDIN KAÇ YAŞINDA, NERELİ? 

MasterChef Beyza Aydın, 23 yaşında ve aslen Konyalıdır. Fransa'da doğup büyüyen Beyza, yemek yapma konusundaki tutkusuyla dikkat çekmektedir ve şu anda Fransa'da pastacılık yapmaktadır. 

Haberin Devamı